Ми у Facebook
12.12.2016, 14:07

ФОТО - Рівненські інновації отримали спеціальну відзнаку в столиці

Ініціативу начальника Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Віталія Германа відзначили Спеціальною Відзнакою на конкурсі у Києві.
12 грудня у Києві, об 11.00 начальник Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Віталій Герман взяв участь та отримав Спеціальну Відзнаку за практику «Впровадження електронної інформаційно-телекомунікаційної системи «ЦНАП-Smart-quality-service”, призначеної для формування і ведення єдиного реєстру територіальної громади; зберігання, захисту обробки, використання і поширення інформації про особу та про документи, до яких вносяться відомості» у підсумковій конференції конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році.

ДОСЬЄ НА ВІТАЛІЯ ГЕРМАНА

Цьогорічний конкурс вже вп’яте організовується Мінрегіоном у співробітництві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». У 2016 році темами конкурсу були: «Стимулювання економічної активності, створення робочих місць», «Об’єднання територіальних громад», «Центри надання адміністративних послуг».

Рівненський регіональний ЦНАП – відкритий до співпраці

«Насамперед, хочу подякувати усій команді Рівненського регіонального Центру надання адміністративних послуг та нашим партнерам "РЕНОМЕ СМАРТ" за продуктивну та ефективну працю на благо громади нашого міста», - зазначив Віталій Герман.











На правах реклами