Ми у Facebook
06.02.2017, 09:00

Надія Гладкевич, "РЕНОМЕ": “Щодня прагнемо змінювати світ на краще”

Генеральний директор групи компаній “РЕНОМЕ” Надія Гладкевич — про підсумки роботи підрозділів “РЕНОМЕ” у 2016 році й плани на рік новий.
“Spectrum” - це більше, ніж просто житло
- У будівельному напрямку бізнесу групи компаній “РЕНОМЕ” подією року безперечно стала здача в експлуатацію перших двох будинків житлового комплексу “Spectrum” - “Сливового” та “Оливкового”. Нині тут оформлено у власність близько 90% квартир, і їхні мешканці вже роблять ремонт своїх помешкань.

Для зручності клієнтів ми значно скоротили часовий проміжок між здачею житла й моментом, коли туди можна заселитись і повноцінно жити. Для цього декілька місяців тому почали пропонувати квартири “під ключ” з урахуванням побажань замовника. Можна обумовити багато робіт наперед, і, відтак, за мінімальний час завершити ремонт, заїхати і жити. Адже усі комунальні зручності - вода, електроенергія, газ — підключаються відразу. А про комфортне середовище в будинках та на прибудинковій території дбатиме створена нами управляюча компанія.



Зокрема, вона працюватиме з орендарями комерційних площ на перших поверхах новобудов, аби в житловому комплексі “Spectrum” мешканці отримали максимум якісних послуг. Приміром, нині обговорюємо з партнерами відкриття для наших новоселів груп розвитку дітей, у яких вони перебуватимуть півдня, поки мама матиме змогу займатися роботою чи іншими справами. Така собі альтернатива традиційним дитячим садкам, яка, до речі, має успішні аналоги в розвинених країнах світу.

Тим часом цього року здаємо в експлуатацію ще два будинки житлового комплексу “Spectrum” і вже почали будівництво третьої черги. Час здачі житла в експлуатацію плануємо змістити ближче до теплої пори року — для зручності майбутніх мешканців, аби звести до мінімуму потребу робити ремонти взимку.

Наступний проект після “Spectrum” будемо реалізовувати на вулиці Гайдамацькій. Нині вже отримали на нього містобудівні умови. Проект стане продовженням нашого концепту комфортного проживання в Рівному. Це буде своєрідне міні-місто з можливістю різного типу житла. Наше завдання - не просто побудувати житло, нехай і якісне, а взяти в партнери комерційні структури, щоб створити людям повноцінне середовище для комфортного проживання.

Цього року починаємо працювати і над ще одним великим проектом, деталі якого поки що тримаємо в секреті. Скажу лише, що він пов'язаний із розвитком інфраструктури саме того району міста, де знаходиться і офіс групи компаній “РЕНОМЕ”, і житловий комплекс “Spectrum”. Адже він останнім часом інтенсивно розвивається, стає все більш активним, а відтак, збільшуються й вимоги до умов життя тут. Як соціально відповідальний бізнес ми зацікавлені в розвитку середовища, де працюємо і живемо.

“Viknova” створює простір ідей та можливостей
Будівельні проекти традиційно реалізовуємо “в парі” з іншим напрямком нашого бізнесу — компанією “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР”. У березні на Соборній, 364 в (колишня прохідна авторемзаводу) плануємо відкрити новий офіс компанії. Це приміщення стане не просто першим у Рівному віконним шоу-румом нового формату від торговельної марки “Viknova”. Це буде своєрідний хаб, простір для спілкування клієнтів, архітекторів, дизайнерів, людей, які будують і які цікавляться новими інженерними рішеннями. На двох поверхах новобудови знайдеться місце і для роботи з клієнтами, і для професійного спілкування фахівців, і для демонстрації виставкових зразків. Клієнти побачать не тільки вікна від “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР”, а й зовнішні конструкції, нові типи профілів, фурнітури, повний спектр енергоефективних рішень, які ми нині активно впроваджуємо. Нині до цього проекту активно долучились наші “віконні” партнери “Rehau” та “Winkhaus”, і приємно, що вони ставляться до нього як до свого!

“РЕНОМЕ-СМАРТ”: відповідаємо сьогодні на питання, які виникатимуть завтра
Дуже успішною була торік компанія “РЕНОМЕ-СМАРТ”, яка працює в ІТ-напрямку. Її команда запропонувала багато цікавих рішень із розробки програмного забезпечення не лише для банків, а й для рітейлу. Багато було вдалих розробок “заліза”: партнери розробляють в Україні за нашими концептами стійки, сейфи тощо, а ми в ці пристрої “докручуємо” розум і імплементуємо в реалії, у яких працює замовник. Гордимося співпрацею з німецьким партнером, який має досвід друку банкнот євро і співробітництва з усіма центробанками Європи — їхні модулі є складовою наших “автоматизованих касирів”, і рівненський продукт визнаний німецьким партнером як такий, що відповідає найсучаснішим стандартам якості. Приємно отримувати схвальні оцінки наших рішень і від партнерів з Білорусі, Прибалтики, Азербайджану, Туреччини — міжнародна “експансія” продуктів “Реноме-Смарт” триває!

Успішно розвивається в компанії і сегмент аутсорсингових послуг, коли пропонуємо банкам рішення з управління їхньою мережею пристроїв самообслуговування. Цьогоріч впроваджуємо такий проект в Ощадбанку. Зараз його реалізація вже розпочата в київському регіоні. Розраховуємо, що це збільшить пропускну спроможність банківських відділень, а відтак — покращить якість обслуговування.
Зі свого боку, вкладатимемо ще більше зусиль в підвищення ефективності управління якістю. З цією метою наші фахівці пройдуть навчання у сертифікованих спеціалістів з технології “Lean” - так званої технології “Тойоти” - ефективність в умовах гнучкого виробництва. Інвестуватимемо в оновлення системи “сервіс-деск”, що дозволить нашим клієнтам відчути зменшення проміжку часу від виявлення проблеми в роботі їхньої мережі до її усунення.

Особливість бізнесу в сфері, де працює “РЕНОМЕ-СМАРТ” — у тому, що клієнт вимагає швидких рішень: продукт потрібен зараз, бо через кілька років він просто застаріє. Водночас, ми плануємо виводити на ринок і нові програмні продукти, які команда розробників створюватиме “з нуля” - і через рік-два пропонуватиме на ринку. Мабуть, це найцікавіша робота — спрогнозувавши потреби ринку, вгадати, куди буде рухатись світ!

Команда “РЕНОМЕ” запрошує разом творити комфортний простір життя у Рівному
Нові амбітні завдання, які ставить перед собою команда групи компаній “РЕНОМЕ”, потребуватимуть ще більше кваліфікованих працівників. Уже нині в управляючій компанії не відкидають можливості залучення більшої кількості фахівців до нових інноваційних проектів. Загалом нині на роботу до підрозділів групи компаній “РЕНОМЕ” готові прийняти до 70 спеціалістів різних профілів — а це близько десятої частини від загальної чисельності колективу. Ми зацікавлені, щоб у нас працювали справді фахівці – кращі з найкращих, а в свою чергу ми пропонуємо постійний розвиток та кар’єрний ріст. Для нас як для соціально відповідального бізнесу важливо постійно піклуватись і про зростання наших працівників, і про середовище, де здійснюємо діяльність, і про власну репутацію.



До теми:

“Реноме-­Євробуд": 20 років – якість на випередження

Підсумки року-2016: Житловий комплекс року - "SPECTRUM" від "РЕНОМЕ": якість житла і якість життя

Надія Гладкевич: досьє на OGO.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ