Ми у Facebook
11.02.2017, 16:00

Рівненщина: Подробиці ДТП на трасі "Київ-Чоп" (+ ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомляв портал OGO.ua раніше, у п'ятницю на трасі "Київ-Чоп" трапилася аварія, внаслідок якої перекинулась вантажівка



Правоохоронці встановили, що 42-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Renault-130» під керуванням 50-річного жителя Львівської області. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Рівненщина: На трасі "Київ-Чоп" перекинулась вантажівка (+ ФОТО, ВІДЕО)









Намагаючись уникнути зіткнення, вантажівка вчинили різкий маневр та перекинулась, перекривши таким чином всю смугу руху.

Водія легковика каретою швидкої допомоги доставили у Рівненську центральну міську лікарню. Медики діагностували у нього відкритий перелом лівого стегна та попередньо госпіталізували у реанімаційне відділення медзакладу, звідки після надання необхідної допомоги перевели у травматологічне відділення. Водій вантажівки унаслідок ДТП не постраждав.

На своїй сторінці у Фейсбук рівненські патрульні поліцейські опублікували відео, як вони надавали допомогу одному із постраждалих у ДТП.

Обережно! Людям зі слабкою нервовою системою та дітям до 18 років дивитись відео НЕ рекомендується.



На Рівненщині знайшли ґвалтівника 10-річної дівчинки

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники,Facebook






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ