Ми у Facebook
11.02.2017, 10:00

На Рівненщині знайшли ґвалтівника 10-річної дівчинки

Наразі його тримають під вартою

Як повідомляє прокуратура Рівненської області , за погодженням із Здолбунівською місцевою прокуратурою жителю області повідомлено про підозру у вчиненні насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої дитини. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у середу, 8 лютого, близько 16 години у місті Здолбунів невідомий чоловік зґвалтував п’ятикласницю, коли та поверталася зі школи додому.

- Дівчинка поверталася зі школи додому. На вулиці за нею пішов невідомий чоловік. Коли по дорозі школярка зайшла в громадську вбиральню, він пішов за нею і почав примушувати до статевого акту неприроднім способом, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Потерпіла кричала і намагалася втекти, але зловмисник наносив удари і погрожував, приставляючи до горла побиту пляшку, аби вона мовчала.

Дівчинка змогла описати правоохоронцям кривдника, останнього затримано в цей же день. Ним виявився 22-річний житель Рівненського району, який повинен був знаходитись під цілодобовим домашнім арештом. Такий запобіжний захід йому було обрано на час розгляду судом матеріалів кримінального провадження про вчинення чоловіком корисливих злочинів.


Подробиці зґвалтування неповнолітньої на Рівненщині: педофіл погрожував жертві (+ФОТО)







На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ