Ми у Facebook
09.02.2017, 15:30

Подробиці зґвалтування неповнолітньої на Рівненщині: педофіл погрожував жертві (+ФОТО)

Чоловікові загрожує тривалий термін ув’язнення.
Вчора, 8 лютого, близько 16 години у місті Здолбунів невідомий чоловік зґвалтував п’ятикласницю, коли та поверталася зі школи додому.

Смертельна ДТП на Рівненщині: джип зіткнувся з вантажівкою (+ФОТО)

- Дівчинка поверталася зі школи додому. На вулиці за нею пішов невідомий чоловік. Коли по дорозі школярка зайшла в громадську вбиральню, він пішов за нею і почав примушувати до статевого акту неприроднім способом, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Потерпіла кричала і намагалася втекти, але зловмисник наносив удари і погрожував, приставляючи до горла побиту пляшку, аби вона мовчала.



Зрозумівши, що свої наміри не вдалося здійснити в туалеті, чоловік розстелив на снігу куртку та зґвалтував дівчинку неприроднім способом.

Рівненщина: бойова граната лежала на вулиці (+ФОТО)


- Протягом години працівники Здолбунівського відділення поліції розшукали, затримали зловмисника та доставили у відділення, — зазначив Сергій Волков. — Ним виявився 22-річний раніше судимий мешканець Рівненського району. Слідчі вже затримали його, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У поліції проводять досудове розслідування. Відомо, що зловмисник вже відбував покарання за грабежі, і нині його судять за вимагання, тож тепер йому загрожує 15 років за ґратами. Вирішують питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Довідка: У поліції проводять досудове розслідування за частиною 3 статті 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом). Задоволення статевої пристрасті неприродним способом визначається, якщо є застосування фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи.





На правах реклами