Ми у Facebook
27.02.2017, 17:00

Рівняни мають змогу потрапити у поетичні світи

У Рівному відбудеться творчий вечір молодої рівненської поетеси.
2 березня о 14.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) напередодні Всесвітнього дня письменника відбудеться творчий вечір «Поетичні світи Валентини Люліч».

Поетеса з Рівного отримала привітання від марсіанських письменників (+ФОТО)


Валентина Люліч – молода рівненська поетеса, прозаїк, бард. Вона член Національної спілки письменників України, лауреат премії імені М. Дубова (2011), дипломант Першого Міжнародного літературного конкурсу імені поета і філософа Платона Кускова (2011), переможець обласного конкурсу «Краща книга Рівненщини» в номінації «Кращий літературний дебют» (2012), лауреат конкурсу повстанської та патріотичної пісні «Повстанська ватра-2014» за найкраще виконання патріотичної пісні та лауреат літературної премії ім. В. Поліщука (2015). Автор чотирьох книжок: «Світ у долонях» (2012), «Яблуневе сонце» (2012), «Печериці в законі» (2015), «ЗАparolЕНІ» (2016). Друкувалася в літературних журналах «Дніпро», «Лава», «Склянка часу», літературно-краєзнавчому альманасі «Погорина». Працює в жанрі співаної поезії. Вірші інших авторів покладає на музику і виконує під гітару. Робота Валентини Люліч в прокуратурі і літературна діяльність не заважають, а взаємно доповнюють одна одну.

Тематичний діапазон творчості Валентини Люліч досить широкий. Тут і осмислення природи поетичного натхнення й осягнення власної жіночої сутності та філософські роздуми, що неодмінно нагадають читачам про найважливіші людські цінності: любов, чесність, жертовність, відданість і патріотизм. Це світ очима жінки, сучасної і вільної, талановитої і самодостатньої, романтичної і красивої.

У рівненській книгарні пройде "Дитяча субота"

Про це пвідомили з Рівненської обласної бібліотеки для молоді.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами