Ми у Facebook
03.03.2017, 13:30

Троє рівненських футзалістів стали чемпіонами в Білорусі [Фото+Відео]

Команда «Шанс-Авто» з Ковеля (Волинська область) перемогла у відкритому Чемпіонаті Брестської області з футзалу (ELITE LEAGUE). За волинян виступало відразу три гравці з Рівного – голкіпер Павло Чемерис та польові гравці Дмитро Ситник і Тарас Прислупський.
Як повідомляє сайт ФК «Садове», рівненське тріо має за плечима досвід виступів у першій та вищій лізі України за МФК «Рівне». А Дмитро Ситник ще й досі перебуває у заявці МФК «Кардинал-Рівне», який грає в Екстра-лізі.

Саме Ситник забив один із чотирьох м’ячів у фіналі ELITE LEAGUE, в якому «Шанс-Авто» не залишив шансів для місцевого «М’ясокомбінату» - 4:0. Крім того, Павло Чемерис отримав приз кращого голкіпера турніру – і цю нагороду він здобув другий сезон поспіль в ELITE LEAGUE.

Якщо ж продовжувати тему серій, то для «Шанс-Авто» подібний фінал став третім за три сезони. У 2015 році українська команда дебютувала у Бресті і відразу стала найкращою. Тоді суперником «Шанс-Авто» у вирішальному матчі, на який прийшло подивитися півтори тисячі місцевих уболівальників, виявився фаворит змагань - «Верас-БСК». Утім, зухвалий дебютант зумів на рівних протистояти йому у всіх компонентах гри.

Підбадьорені підтримкою фанів-білорусів, господарі першим відкрили рахунок у зустрічі – трапилося це на 15-ій хвилині гри. Проте два голи «шансівця» Бобилєва на 27-ій та 34-ій хвилинах, в підсумку, принесли остаточну «вікторію» саме команді з України – 2:1 на користь «Шанс-Авто». Відзначимо, що кольори «шансівців» на тому турнірі захищав рівнянин Павло Дармовіс.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

У 2016 році ковельчани були близькими до повторного успіху, проте зіграли у фіналі в основний час внічию з «М’ясокомбінатом» і поступилися у серії післяматчевих пенальті.

І ось цьогоріч «Шанс-Авто» з тим же суперником добився потрібного результату, до того ж вдалося команді з Волині зовні невимушено. Можливо, свою роль зіграло в цьому і шалена підтримка хай і не багаточисленних, проте горластих українських вболівальників.

Нагадаємо, в кінці січня також в Республіці Білорусь, у місті Столін в спортивному залі ФОК «Комунальник» пройшли ігри VII міжнародного турніру з футзалу. В ньому приймали участь команди: «Столінский РФСК» (м.Столін), РФСК «Здоровье» (м. Лунінєц), «Свиспан-Горизонт» (м. Костопіль), ФК «Енергія» (м. Володимирець). Саме костопільчани втретє посіли перше місце, перегравши у фіналі команду з Володимирця.
















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ