Ми у Facebook
11.03.2017, 12:00

Кубок України. 1/4 фіналу. МФК «Кардинал-Рівне» - «Локомотив» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 11 березня, МФК «Кардинал-Рівне» проведе на домашньому майданчику кубковий матч-відповідь проти харківського «Локомотива». Рідні стіни та прийнятний результат у першій грі залишають команді Сергія Піддубного хороші шанси на вихід до «Фіналу чотирьох».
Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», у домашньому матчі проти харківського «Локомотива» рівнян влаштовує мінімальна перемога, або перемога у два м’ячі із рахунком 6:4 та більшим. Такий підсумковий результат дозволить МФК «Кардинал-Рівне» вдруге поспіль і втретє у своїй історії пробитися до «Фіналу чотирьох» Кубку України з футзалу.

Реальні шанси на підсумковий успіх у цьому протистоянні рівняни здобули завдяки одразу чотирьом забитим м’ячам у виїзному матчі. Тоді, нагадаємо, голами відзначилися Максим Мануйленко, Артем Фаренюк, Богдан Новак та Володимир Кручок.

Окрім цілком прийнятного результату першої гри, для МФК «Кардинал-Рівне» у переддень важливого кубкового протистояння з «Локомотивом» є ще одна хороша новина. До складу команди повернувся Микола Дурбан, який чимало пропустив через травму. Упродовж минулого тижня від активно тренувався разом із командою. А це значить, що Сергій Піддубний знову може розраховувати на двох воротарів.

МФК «Кардинал-Рівне» та «Локомотива» у Кубку України дотепер зустрічалися усього один раз. На стадії 1/8 розіграшу турніру у сезоні 2012-2013. Тоді протистояння на цьому етапі складалося лише з одного матчу, який у серії пенальті виграли «залізничники».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Ще одного разу «Локомотив» зустрічався у Кубку України з тоді ще львівським «Кардиналом» у сезоні 2005-2006. Після несподіваної перемоги у Харкові – 8:4, на той момент ще першоліговий «Кардинал» відстояв домашню нічию – 1:1 і пробився до чвертьфіналу змагань.

Перший чвертьфінальний поєдинок Кубку України 2016-2017 – вийшов багатим на події. У Харкові гості двічі вели у рахунку, а потім поступалися – 2:5. І все ж, рівняни зуміли достойно виплутатися із непростої ситуації – програвши із доволі прийнятним рахунком – 4:5.

Тож півфіналіста у цій парі визначить лише повторний поєдинок у Рівному. Очевидно, що непросто у ньому доведеться обом суперникам. Хоча, психологічна перевага тепер буде явно на боці МФК «Кардинал-Рівне». Команда Сергія Піддубного не лише здобула красиву перемогу у попередній грі чемпіонату (на відміну від «Локомотива», який втратив очки у грі з «ЛТК-ІнБев-НПУ»), а й протистоятиме «залізничникам» за палкої підтримки власних уболівальників.

МФК «Кардинал-Рівне» - «Локомотив»

Кубок України з футзалу, ¼ фіналу, матч-відповідь

11 березня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13-00

Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Олександр Сидорук (Вінниця).








На правах реклами