Ми у Facebook
18.03.2017, 11:30

Екстра-ліга. 18 тур. «Локомотив» - МФК «Кардинал-Рівне» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 18 березня, у Харкові МФК «Кардинал-Рівне» проведе свій останній поєдинок регулярного чемпіонату в Екстра-лізі. Протистояння рівнян та харків'ян стане третім за останній час, адже зовсім недавно «залізничники» та «кардинали» зіграли між собою два кубкові поєдинки.
Як вважають у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», виїзний поєдинок регулярного чемпіонату Екстра-ліги проти харківського «Локомотива» - це ще один матч сезону для рівнян. Саме ця гра (а також зустріч «Енергія» - «ЛТК-ІнБев-НПУ») дасть відповідь на запитання, хто зіграє зі столичним «ХІТом» у першому раунді плей-офф, а для кого – сезон завершиться вже цієї суботи.

Нагадаємо, нині претендентів на восьму позицію у турнірній таблиці регулярного чемпіонату Екстра-ліги – двоє. Це МФК «Кардинал-Рівне» та «ЛТК-ІнБев-НПУ». Рівняни наразі випереджаються опонентів на два очки. Об’єднаній команді Луганська, Житомира та Києва для потрапляння до плей-офф потрібно не лише перемагати на виїзді «Енергію», а й сподіватися виключно на поразку МФК «Кардинал-Рівне» у Харкові.

Рівнянам же, аби не залежати від результату матчу у Львові – потрібно зіграти з «Локомотивом» хоча б унічию. А це завдання команді Сергія Піддубного – цілком до снаги, що довів кубковий матч тижневої давності.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Загалом же у тривалій історії протистоянь МФК «Кардинал-Рівне» та «Локомотив» зіграли вже 30 офіційних матчів. Значна перевага за кількістю перемог – на боці «залізничників». Вони обігрували МФК «Кардинал-Рівне» 20 разів.

Ще шість поєдинків (зокрема і минулої суботи у Кубку України – 5:5) – завершилися унічию.

МФК «Кардинал-Рівне» здобув у матчах з «Локомотивом» усього чотири перемоги. Востаннє це трапилося більше трьох років тому. У січні 2014-го «зелено-жовті» обіграли триразових чемпіонів України на власному паркеті з рахунком – 4:0. Голи у тій зустрічі забивали Сергій Піддубний, Сергій Тригубець, Віталій Лісніченко і Михайло Волянюк.

З-поміж нинішніх гравців команди, окрім Сергія Піддубного, у тому поєдинку зіграли Олександр Басіч, Артем Фаренюк, Володимир Кручок і Павло Дармовіс.

Суттєва перевага на боці «залізничників» і за різницею забитих та пропущених м’ячів: 96-50.

«Локомотив» - МФК «Кардинал-Рівне»

Чемпіонат Екстра-ліги, 18 тур

18 березня 2017 року, Харків, ФСК «Локомотив», 12-30

Арбітри: Олександр Кухарь (Кривий Ріг) та Артем Духан (Луганськ).








На правах реклами