Ми у Facebook
30.05.2017, 10:32

На Рівненщині з’явився ще один пост патрульної поліції

Група реагування патрульної поліції знаходиться у селі Великі Межиричі Корецького району. Пост урочисто відкрили керівництво поліції Рівненщини, Кореччини та районної влади.
- Цей захід – ще одне підтвердження тісної співпраці поліції та органів місцевого самоврядування, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Микола Юсковець. — Тож програма нашого партнерства продовжуватиметься і надалі з метою швидкого реагування на виклики громадян.

Рівненщина: запрацював Центр розвитку місцевого самоврядування


Четверо поліцейських, окрім Великомежирицької сільської ради, обслуговуватимуть ще й Невірківську, Щекічинську, Жорнівську Світанківську сільські ради. За сприяння начальника Корецького відділення поліції Ігоря Яблонського, групі патрульної поліції надали автомобіль «Toyota Prius».

Острозька академія співпрацюватиме із Державним східноєвропейським університетом у Перемишлі


Як зазначив голова Корецької районної ради Ігор Хоменчук, депутати ухвалили програму про запобігання злочинності у районі, у рамках якої були виділені кошти на камери відеоспостереження та матеріально-технічне забезпечення відкритого посту.

Начальник сектору реагування патрульної поліції Ярослав Бондар задоволений умовами праці, адже приміщення, яке має два кабінети та кімнату відпочинку, обладнане відповідною технікою. Крім того, базуючись у Великих Межиричах, рідше доведеться їздити у районний центр з робочими питаннями.

А найголовніше – на виклики реагуватимуть швидше.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами