Ми у Facebook
29.05.2017, 09:00

Острозька академія співпрацюватиме із Державним східноєвропейським університетом у Перемишлі

Договір про наукову співпрацю сьогодні підписали ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник та ректор Державного східноєвропейського університету у Перемишлі (Польща) Павло Трефлер.
Договір між університетами передбачає обмін викладачів, студентів та навчальних програм, а також обмін досвідом у навчально-виховному процесі.

Відомий університет на Рівненщині запровадив систему перевірки наукових робіт




За словами керівника відділу міжнародного співробітництва Едуарда Балашова, конкретні форми співробітництва будуть визначені на основі планів, які університети мають скласти найближчим часом.

- Крім обміну викладачів і студентів, ми також плануємо започаткувати дослідницькі проекти, реалізовувати спільні бакалаврські і магістерські програми. Це у майбутньому стане платформою для отримання випускниками дипломів двох університетів. Також організовуватимемо спільні семінари та наукові конференції, — коментує Едуард Балашов.


Де рівняни можуть помилуватися цвітом сакури (+ФОТО)




На думку ректора Острозької академії Ігоря Пасічника, цей договір дасть новий імпульс для продуктивної співпраці університетів, тим паче, що в обох вишах більшість спеціальностей збігаються.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ