Ми у Facebook
13.07.2017, 14:31

Президент України зустрівся із відомою рівнянкою-добровольцем (+ФОТО)

Петро Порошенко під час робочої поїздки до Сумської області, зустрівся з волонтеркою, добровольцем-медиком, командиром медичного батальйону «Госпітальєри» Яною Зінкевич.
Глава держави поспілкувався із Яною Зінкевич після урочистого відкриття у Сумах Центру надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам АТО та членам їх сімей.

фото з president.gov.ua.
фото з president.gov.ua.


Петро Порошенко підписав закон про мовні квоти на телебаченні

Яна Зінкевич пригадала, що зустрічалася з Президентом під час лікування в ізраїльській клініці. «Тоді було дуже мало надій на моє одужання», - зазначила вона. 

- Такі центри потрібно створювати по всій Україні. Це тільки початок. Бійці заслуговують на нашу підтримку, повагу і те, щоб держава їх максимально підтримувала. Ми готові в цьому допомагати», - підкреслила Яна Зінкевич.

Президент розповів, що розмовляючи з ізраїльськими лікарями побачив мало їхньої надії і віри в повне одужання Яни, але в її очах побачив неймовірну силу волі, енергію і бажання одужати.

Петро Порошенко: Росія втрачає можливість користуватися газом як зброєю (+ВІДЕО)

- Своїм прикладом Ви продемонстрували, що ніколи не треба здаватися, не треба опускати руки», - сказав Петро Порошенко, додавши, що це справжнє диво і привітав Яну з народженням доньки.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами