Ми у Facebook
15.08.2017, 10:30

Рівнянин виборов бронзу у Німеччині

Рівненський спортсмен, Артем Качановський виборов бронзу на на чемпіонаті Європи з Ґо, що цьогоріч відбувся у Німеччині.
Ґо — стародавня китайська стратегічна настільна гра для двох гравців, поширена в країнах Східної Азії та, меншою мірою, в усьому світі.

Загалом в змаганнях взяли участь 24 найсильніших гравці Європи. До них потрапили двоє наших спортсменів, майстри спорту України міжнародного класу Андрій Кравець та Артем Качановський. Обидва виступають за Школу інтелектуальних видів спорту Рівненського міського Палацу дітей та молоді.



За результатами змагань вихованець ПДМ, Артем Качановський виборов бронзову нагороду і приніс для спортивної федерації та для області 560 міністерських очок.



Разом з тим, Андрій Кравець виборов сертифікат професіонала Європейської Федерації Ґо. Всього на сьогоднішній день такими сертифікатами володіють лише 6 спортсменів Європи. Серед них наші гравці - Андрій та Артем. Жодна європейська країна наразі не може похизуватись подібним фактом. - повідомляє рівненська обласна державна адміністрація

Читайте також:

Допінговий скандал: у ФЛАУ заяви Земляк назвали «порушенням етичних норм»

Рівнянин завоював срібну медаль Чемпіонату Європи з параканое

Рівнянин Омельчук у Баку настріляв на срібну медаль Чемпіонату Європи

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами