Ми у Facebook
27.10.2017, 14:24

На Рівненщині поліцейські вилучили коноплю, канабіс та марихуану [+Фото]

Учора, 26 жовтня, у протидії незаконному обігу наркотиків працівники Дубровицького та Рівненського відділень поліції виявили та вилучили у трьох людей наркотики.
Дільничний офіцер поліції Дубровицького відділення поліції під час обходу помешкань громадян, у господарстві 67-річного місцевого жителя виявив у одній із кімнат у поліетиленовому пакеті подрібнені рослини конопель вагою 15 грамів. Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, також виявила та вилучила у дорожній сумці рослини конопель. Як пояснив господар будинку, у цій кімнаті він дозволив пожити 52-річному чоловікові.

На Рівненщині чоловік намагався перевезти через кордон попільничку з наркотиками



Крім того, близько 11 години працівники групи реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення на вулиці Центральна селища Оржів зупинили молодика, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду 18-річного жителя села Зоря поліцейські виявили подрібнену марихуану вагою 5 грамів.





У рамках кримінальних проваджень, розпочатих за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів), наркотики направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення.



Також у ході санкціонованого обшуку у господарстві 35-річного жителя селища Клевань Рівненського району поліцейські виявили речовину, зовні схожу на канабіс. Днями до поліції надійшов висновок експертизи, який підтвердив, що вилучене є наркотичним засобом, вага якого становить 31 грам.
Відповідно до санкції статті всім трьом фігурантам кримінальних проваджень загрожує покарання у виді позбавлення волі до трьох років.

За матерілами відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ