Ми у Facebook
24.12.2017, 07:29

Бійців ММА з Рівного визнали одними з кращих в Україні

Всього із семи номінацій - дві дісталося нашій області.
Відкрита ліга змішаних єдиноборств "Real Fight Promotion" підбила підсумки 2017 року.

У категорії "Команда року" статуетку отримала Рівненщина, зокрема СК "Скіф" та Богдан Романович, який його очолює.



- Ця нагорода є результатом колосальної роботи як керівництва Ліги "Real Fight Promotion", так і тренерів та бійців. Це наше спільне досягнення. Думаю, ми і надалі працюватимемо на ще кращі результати, - прокоментував очільник СК "Скіф" Богдан Романович.

МФК «Кардинал-Рівне» у матчі проти чемпіонів взяти очки не зумів [+Відео]

Варто зазначити. що впродовж року бійці Рівненщини регулярно змагалися на професійних турнірах "Real Fight Promotion" та перемагали.



У номінації "Прорив року" нагороду отримав рівненський боєць Павло Демиденко. Нагадаємо, що у березні 2017 у Рівному відбувся перший професійний турнір з ММА - "STEP TO TOP 2". Тоді Павло Демиденко в головному поєдинку вечора впевнено переміг іранця Вахіда Фуладі. І вже у жовтні у Львові у чемпіонському бою на турнірі "WEST"FIGHT 25" Павло переміг румуна Іона Попа та став чемпіоном Ліги.

Нагадаємо, що у листопаді у Рівному вже вдруге відбувся професійний турнір зі змішаних єдиноборств "STEP TO TOP 4". Тож, у нашому місті вже можна сказати, що на регулярній основі прописалися змішані єдиноборства. Сподіваємось, що у 2018 році ми матимемо ще більше приводів радіти перемогам наших спортсменів.





На правах реклами