Ми у Facebook
23.12.2017, 12:35

МФК «Кардинал-Рівне» у матчі проти чемпіонів взяти очки не зумів [+Відео]

Першої домашньої поразки у нинішньому чемпіонаті футзальної Екстра-ліги зазнав рівненський "Кардинал". У матчі проти чемпіона України, херсонського "Продексіма", рівняни двічі вели у рахунку. Втім, у підсумку не зуміли зачепитися навіть за нічию.
«Кардинал-Рівне» - «Продексім» - 2:3 (1:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 14 тур

22 грудня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Леонід Жиронкін (Луганськ), Микола Подраний (Житомир).

Третій арбітр: Володимир Дзюра (Рівне).

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Юрій Щепанський (Львів)

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Басич, Кручок, Власович, Волянюк, Мануйленко, Фаренюк, Горпинич, Концеба – Чудля, Дармовіс, Піддубний. Запасні: Свинарчук, Кравчук.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Продексім»: Ципун (Савенко, 20) – Бессалов, Свірідов, Роніньо, Фумаса – Калуков, Бербенцев, Скорий, Фетько – Мадсон, Ланко.

Головний тренер: Жоао Барбоза.

Голи: Фаренюк (4), Волянюк (30) – Фумаса (26), Мадсон (32), Фетько (35)

Попередження: Фаренюк (40) – Скорий (7), Мадсон (16)


Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», незважаючи на п’ятницю та доволі незручний для цього дня час - 13:00 – підтримати рівненський клуб у матчі проти чемпіона зібралося чимало вболівальників. За що, їм усім щиро дякуємо!

Гості, які прибули до Рівного на чолі із новим тренером, Жоао Карлосом Барбозою, привезли усіх трьох своїх бразильців. А двоє з них: Фумаса та Роніньо – вийшли на майданчик у першій четвірці.

Саме останній і став антигероєм в епізоді, коли «Кардинал-Рівне» вперше вийшов вперед у рахунку. Перед власними воротами Роніньо «подарував» м’яча Артему Фаренюку, який не залишив шансів Кирилу Ципуну – 1:0!

Практично одразу Фаренюк «пошив у дурні» Роніньо вдруге. Цього разу м’яч після пострілу нашого форварда голкіпер «Продексіма» зафіксував. Ледве не одразу каркас воріт гостей струсонув удар Михайла Волянюка.

Херсонці запропонували супернику дуже швидку гру, в якій господарі нічим не поступалися суперникам. А за кількістю моментів – навіть переважали.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Кирило Ципун у ці хвилини був справжнім героєм своєї команди. Після чергової помилки бразильця Роніньо ворота гостей розстрілював Максим Мануйленко – у воротаря. Постріл Володимира Кручка страж воріт «Продексіма» парирував просто перед собою, але нікого з рівнян на підборі не виявилося.

Гості відповіли сильним ударом Богдана Свірідова з дальньої відстані – Микола Дурбан у стрибку перевів м’яч на кутовий. .

Схилити шальки терезів на свій бік остаточно «Кардинал-Рівне» міг на старті другого тайму. Михайло Волянюк використав чергову (!) помилку Роніньо, вийшов тет-а-тет із голкіпером херсонців, але пробив у стійку.

І практично тут же «Продексім» відігрався. Контратака гостей два в один завершилася точним ударом Фумаси – 1:1.

За чотири хвилини вперед у рахунку знову вийшли господарі. Перед воротами вже Юрія Савенка найспритнішим виявився Михайло Волянюк. Він пробив на силу – і це 2:1.

Ведучи в рахунку, рівняни мали б притримати м’яч і заспокоїти гру. Натомість, «Кардинал-Рівне» спробував дотиснути суперника. І знову попався на контратаці. Цього разу три в два. А замикав її Мадсон. Точний удар із гострого кута - 2:2.

Шанси вирвати перемогу наприкінці матчу мали обидві команди. Але більше пощастило чемпіонам. Олексій Фетько завдав сильного, але невигадливого удару з правого флангу. Микола Дурбан встиг зорієнтуватися, але м’яч відбив у сітку власних воріт – 2:3.

За півтори хвилини до сирени на майданчику з’явився Сергій Піддубний, втім бодай нічию «Кардинал-Рівне» врятувати не зумів.







На правах реклами