Ми у Facebook
12.11.2017, 17:21

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган» [+Відео]

Третю поспіль перемогу у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги здобув МФК «Кардинал-Рівне». В Івано-Франківську рівненська команда обіграла місцевий «Ураган» та з тринадцятьма набраними очками продовжує ділити 4-6 місця в Чемпіонату України.
«Ураган» - «Кардинал-Рівне» - 1:2 (1:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 9 тур

11 листопада 2017 року, Івано-Франківськ, Спорткомплекс Коледжу фізвиховання

Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Орест Дуцяк (Дрогобич)

Третій арбітр - Петро Липецький (Івано-Франківськ)

Хронометрист: Микола Гудима (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків)

Голи: Цілик (7) – Кручок (2), Фаренюк (21)

Попередження: Цілик (27), Зварич (32), Кіндратів (33) – Мануйленко (33), Свинарчук (39)

На 19-й хвилині Артем Фаренюк не реалізував дабл-пенальі (воротар)

На 25-й хвилині Михайло Зварич не реалізував пенальті (воротар)

«Ураган»: Колток (Біров, 19) – Сімка, Зварич, Шотурма, Цілик – Кіндратів, Горбатий, Корсун, Пелех – Зеленкевич, Микитюк, Швед, Шпигар.

Головний тренер: Максим Павленко.

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Мануйленко, Фаренюк, Концеба, Власович – Піддубний, Кручок, Басич, Волянюк - Горпинич. Запасні: Свинарчук, Чудля.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Як повідомили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», на календарний матч дев’ятого туру чемпіонату Екстра-ліги гравці рівненського клубу вийшли у незвичній білій формі. А у складі команди з Рівного з’явилися обидва новачки - Михайло Волянюк та Роман Горпинич. Натомість, знову не приїхав на гру Богдан Новак, який продовжує заліковувати рецидив травми.

Активніше матч розпочали господарі. Вже на перших секундах зустрічі по воротах Миколи Дурбана пробивав Петро Шотурма. Згодом ножицями після розіграшу кутового бив Андрій Цілик. Обидва удари були невлучними.

Наша ж команда вправно впіймала суперника на контратаці. Олександр Басич обіграв Андрія Сімку і викотив м’яча під удар Володимиру Кручку. Той пробив у дотик і шансів Роману Колтку не залишив – 0:1!

«Ураган», щоправда, доволі швидко відігрався. Реабілітувався Андрій Сімка. Він елегантним пасом п’яткою вивів на ударну позицію Андрія Цілика. Гравець «Урагана» з-під Валерія Власовича пробив низом у дальній кут – 1:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Після цього більше атакувала команда Максима Павленка. Андрій Цілик із середньої дистанції пробив зовсім трохи над поперечиною воріт рівнян. Постріл Петра Шотурми прийшовся зовсім трохи повз ворота. А після удару впритул від Михайла Зварича – нашу команду врятував Микола Дурбан.

Втім, ближчими, аби забити знову були саме рівняни. Володимир Кручок програв вихід віч-на-віч голкіперу івано-франківського клубу. А наприкінці тайму Артем Фаренюк не реалізував десятиметровий. Петро Шотурма відверто завалив Артема, але найкращий бомбардир «Кардинала-Рівне» не переграв із позначки Віталія Бірова, який вийшов замість Романа Колтка.

Одразу після перерви рівняни все ж забили вдруге. На десятій секунді другого тайму Артем Фаренюк виграв позиційну боротьбу у Петра Шотурми, прийняв передачу від Миколи Дурбана, розвернувся і пробив без шансів для воротаря – 1:2!

«Ураган» невдовзі отримав шанс вдруге відігратися. М’яч у межах воротарського майданчика нашої команди влучив у руку Олександру Басичу. Пенальті. Виконувати удар взявся Михайло Зварич, втім Микола Дурбан зіграв надійно, коліном парирувавши удар.

Гості і надалі продовжували ловити «ураганівців» на контратаках. В одному з епізодів міг збільшувати перевагу рівнян у рахунку Сергій Піддубний. Він «обікрав» Миколу Микитюка і завдав непоганого удару – м’яч пройшов у сантиметрах від каркасу воріт.

Господарі часто відповідали дальніми пострілами. Микола Дурбан лише в останню мить встиг виставити руку і парирували удар Романа Кіндратіва. Ще мить – і «Кардинал-Рівне» врятувала поперечина воріт після пострілу Мар’яна Пелеха.

За п’ять хвилин до фінальної сирени «Ураган» перейшов на гру без воротаря. Ігор Корсун замінив Віталія Бірова. І практично одразу знову забивати міг Сергій Піддубний. І знову не вистачило влучності удару нашого граючого тренера.

Після цього «Ураган» добряче притис нашу команду до власних воріт. Двічі у гру змушений був вступати Микола Дурбан. Атмосфера наелектризувалася до межі. Юрій Свинарчук, не стримавши емоцій, отримав попередження, навіть перебуваючи на лаві запасних.

Попри це, «Кардинал-Рівне» зумів втримати переможний рахунок.










На правах реклами