Ми у Facebook
05.03.2018, 08:03

Рівненщина найспортивніша (+Рейтинг)

Рівненська область вже вкотре стала лідером у рейтингу з олімпійських видів спорту. Про це повідомив начальник управління у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації Віталій Ліпський на підсумковій колегії. У своїй групі область посіла перше місце за результатами 2017-го року.
Як відзначили у прес-службі РОДА, найбільшу кількість очок в рейтинг принесли спортсмени, що займаються легкою атлетикою, плаванням, стрільбою кульовою, бейсболом та баскетболом. А загалом в області культивується 29 олімпійських видів спорту, якими охоплено понад 18 тисяч мешканців Рівненщини.

За свої досягнення до національних збірних команд було включено 174 спортсмена. На міжнародних змаганнях вони вибороли 17 призових місць, за що їм з обласного бюджету виплатили одноразові грошові винагороди близько на мільйон гривень. Стипендії від обласної влади отримали й інші провідні тренери та спортсмени.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Муляренко анонсував будівництво першої черги спорткомплексу у Рівному

У Рівному представили проект нового великого спорткомплексу

Загалом, на колегії управління у справах молоді та спорту на порядку денному були обговорені наступні питання :

1. Про підсумки роботи галузі фізичної культури та спорту у 2017 році та плани роботи на 2018 рік.

2. Про підсумки роботи у сфері молодіжної політики у 2017 році та плани роботи на 2018 рік.

3. Про виконавську дисципліну у 2017 році та дотримання фінансово-бюджетної дисципліни.

4. Нагородження регіональних організацій області, що посіли І – VI місця, обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств та відомств, що посіли I – III місця, за підсумками роботи фізкультурно-спортивних організацій області зі спортивної майстерності з олімпійських та неолімпійських видів спорту у 2017 році.

У колегії управління брали участь заступник голови облдержадміністрації Світлана Кирилівна Богатирчук-Кривко, члени колегії управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, заступники голів райдержадміністрацій, виконавчих комітетів рад міст обласного значення, керівники структурних підрозділів у справах молоді та спорту райдержадміністрацій, виконавчих комітетів рад міст обласного значення, голови об’єднаних територіальних громад, директори комунальних закладів, підпорядкованих управлінню у справах молоді та спорту облдержадміністрації, голови обласних організацій ФСТ, президенти федерацій легкої атлетики, баскетболу, боксу, футболу та бейсболу.





На правах реклами