Ми у Facebook
31.03.2018, 12:00

Екстра-ліга України. Play-off. МФК «Кардинал-Рівне» - «Титан» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Після трьох матчів МФК "Кардинала-Рівне" і "Титана" у Покровському та Рівному у серії play-off рахунок - 1:2. Після поразки у грі минулої суботи з рахунком 4:5 рівняни реабілітувалися у недільному поєдинку, здобувши перемогу 3:0, але вже вдома програли 1:3. Триватиме серія до трьох перемог.
Третій та четвертий матчі чвертьфінального протистояння серії плей-офф Екстра-ліги між командами "Кардинал-Рівне" і "Титан" (Покровське) відбуваються у Рівному 30-го та 31-го березня. Обслуговує поєдинки бригада арбітрів у складі: Юрій Кондратьєв та Максим Чубінський (обидва - Київ). Третій арбітр - Ігор Якимишин (Львів).

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне).

Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич).



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Звіт про перший матч у Рівному від прес-служби МФК «Кардинал-Рівне»:

«Кардинал-Рівне» - «Титан» - 1:3 (0:1)

Чемпіонат Екстра-ліги, плей-офф, 3 матч, рахунок серії – 1:2

30 березня 2018 року, Рівне, ДЮСШ №4

Арбітри: Юрій Кондратьєв та Максим Чубінський (обидва - Київ). Третій арбітр - Ігор Якимишин (Львів).

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

«Кардинал-Рівне»: Дурбан (Свинарчук, 28) – Новак, Волянюк, Кручок, Басич – Власович, Піддубний, Фаренюк, Мануйленко – Концеба, Дармовіс. Запасний: Горпинич.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Титан»: Мельник – Єрьомін, Мілінький, Моспан, Грицовець – Кожемяка, Сторожук, Пічкуров, Малишко – Леміш, Ященко, Боргун. Запасні: Тимощук, Пучка.

Головний тренер: Дмитро Камеко.

Голи: Фаренюк (33) – Кожемяка (16), Мілінький (24, 28)

Попередження: Новак (19), Басич (38) – Пічкуров (4), Леміш (9)

До Рівного команди переїхали, вже здобувши по одній перемозі у серії у двох попередніх поєдинках, що пройшли у Покровському. Обоє зробили певні висновки із тих матчів і тому звітну зустріч розпочали обережно, намагаючись розігрувати м’яч до вірного і не помилитися. Втім, це аж ніяк не заважало створювати гольові моменти.

Більше на старті матчу хвилювалися гості, відповідно і моменти виникали, здебільшого, біля їхніх воріт. Олександр Басич не дістав м’яча після швидкої комбінації Новака та Піддубного. Згодом сам Богдан Новак не зумів переграти Андрія Мельника, який у цій грі став безумовним лідером своєї команди.

«Титан» освоївся на майданчику ДЮСШ №4 ближче до середини тайму. Спершу Микола Дурбан врятував після прицільного удару В’ячеслава Кожемяки – Орест Боргун був першим на добиванні, але пробив вище. Потім Валерій Грицовець класно приклався з лівого краю атаки – Дурбан відбив удар ногою.

Коли пік активності покровців дещо минув і після серії фолів команда опинилася на грані дабл-пенальті у свої ворота – «Кардинал-Рівне» мав дотискати суперника. Втім, дуже невчасно позиційно помилився Богдан Новак. Він програв боротьбу В’ячеславу Кожемяці, дозволивши тому вийти на оперативний простір і розстріляти Миколу Дурбана – 0:1.

Практично одразу Сергій Піддубний не реалізував свій перший у матчі вихід тет-а-тет із Андрієм Мельником. А Богдан Новак до результативної помилки – додав ще й жовту картку. «Гірчичник» став для нього третім у трьох матчах плей-офф. У четвертій грі серії Богдан не зіграє.

Після перерви господарі ніби заграли активніше. Проте, тривало так недовго. Олег Єрьомін наважився на удар від бокової лінії ледь не з центральної зони майданчика, Микола Дурбан відбив м’яча перед собою а Сергій Піддубний програв підбір Анатолію Мілінькому – 0:2.

Рівняни дещо «попливли» і одразу ж гості могли забивати ще. Спершу «Кардинал-Рівне» виручила поперечина воріт. Потім – Микола Дурбан.

Оговтавшись, наша команда не реалізувала ще два чудових шанси. Андрій Мельник плечем перевів на кутовий потенційно гольовий удар Сергія Піддубного, а згодом виручив покровців після класного удару Павла Концеби у самісіньку «павутинку».

Гості вистояли. І забили втретє. Анатолій Мілінький знову першим опинився на підборі у боротьбі Михайла Волянюка і Валерія Грицовця – і не залишив шансів Миколі Дурбану – 0:3.

Після цього ще два фактично хокейних буліти не реалізував Сергій Піддубний, обидва рази пробивши у воротаря «Титана». Сам Андрій Мельник виручив після удару Михайла Волянюка з гострого кута. Добивання Олександра Басича прийняла на себе стійка воріт гостей. А удар Володимира Кручка – поперечина.

М’яч Артема Фаренюка наприкінці гри став лише голом престижу.



Тим часом, контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ було прийняте рішення, у відповідності до якого президента МФК «Кардинал-Рівне» (м. Рівне) Володимира Валявку відсторонено від участі у змаганнях на 3 матчі.

Крім того, що МФК «Кардинал-Рівне» зобов’язаний сплатити грошовий внесок у розмірі 10 000 гривень на рахунок ФФУ за повторний вихід за межі технічної зони офіційної особи клубу під час поєдинку, а також провокаційні дії, що призвели до виникнення безладу у спортивному залі.

Зазначимо, що це рішення було прийняте за наслідками дій президента МФК «Кардинал-Рівне» (м. Рівне) під час зустрічі 18-го туру чемпіонату України «Екстра-ліга» між МФК «Кардинал-Рівне» (м. Рівне) та НФК «Ураган» (м. Івано-Франківськ), яка відбулася 4 березня 2018 року.

Окрім того, на 2 матчі відсторонено менеджера ФК «ХІТ» (м. Київ) Олександра Магду за агресивну поведінку під час поєдинку 1/4 фіналу плей-офф чемпіонату України «Екстра-ліга» між ФК «ХІТ» (м. Київ) та НФК «Ураган» (м. Івано-Франківськ), який відбувся 25 березня 2018 року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ