Ми у Facebook
17.08.2018, 16:30

У Рівному встановили рекорд України

Фото надане РОЦЗ

Найдовший український медовик виготовили у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості
Представник національного реєстру Рекордів України зафіксувала довжину рівненського медовика – 22.5м! Новий рекорд 2018 року підтверджено! Виріб став справжньою окрасою та насолодою свята меду і трави «Золотіївські ряди», яке днями відбулося у Рівному.

На Рівненщині роботу знайшло більше 19 тисяч громадян

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко не приховує гордості: «Дякуємо організаторам та учасникам дійства за довіру нашому закладу та тісну співпрацю у встановленні рекорду. Завдяки давнім друзям, соціальним партнерам навчального закладу наші слухачі мають унікальну нагоду не лише спостерігати, але й долучатися до цікавого захоплюючого процесу. У такій професійній, творчій атмосфері майбутні кондитери проявляють власні сили, відбуваються як майстри та отримують масу позитиву від спільної роботи та обраної професії».

Нові сервіси служби зайнятості Рівненщини

Фото надане РОЦЗ
Фото надане РОЦЗ


Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості став своєрідною меккою професійності, адже згуртовує відомих майстрів, кращих представників професій, натхненних однодумців. Навчальний заклад успішно готує кваліфікованих робітників за 56-ма ліцензованими робітничими професіями у різноманітних галузях. Одна з них - «Кондитер» - щоразу виявляє нові й нові таланти. Саме на базі РЦПТО ДСЗ нещодавно зустрілися рівненські кондитери-професіонали, аби встановити національний рекорд, виготовивши найбільший кондитерський виріб.

Фото надане РОЦЗ
Фото надане РОЦЗ


Авторами виробу стали знані рівненські кондитери і слухачі-початківці. Напередодні представники навчального закладу, майстер виробничого навчання Світлана Рибачок та слухачі групи за професією «Кондитер». активно долучилися до організації та випікання медовика. Впродовж двох тижнів кипіла робота. У навчальній майстерні «Кондитерський цех» (навчальне відділення РЦПТО ДСЗ на вул. І.Підкови, 17-а у Рівному) під керівництвом відомого кондитера Рівненщини Катерини Тарадайки та за участі представників «Гільдії кухарів Рівненщини» Аліси Хагенбрух, Олександра Медведя, Сергія Солдаткіна та Руслана Плясулі з’явився незвичний гігантських розмірів медовий торт.

Про це повідомляють з Рівненського обласного центру зайнятості.





На правах реклами