Ми у Facebook
18.03.2019, 16:40

Росія та Білорусь планують провести спільні військові тренування

Вони розпочнуться уже за кілька днів.
Як повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони Республіки Білорусь, кілька днів поспіль, з 18 по 22 березня, відбуватиметься спільна штабне тренування Об'єднаного командування регіонального угруповання військ (сил) Республіки Білорусь і Російської Федерації

Мета тренування, як зазначається на сайті Мінооборони, підвищити злагодженість органів військового управління і оперативну сумісність особового складу Об'єднаного командування в ході планування застосування РГВ (С) спільно з іншими військами і військовими формуваннями Республіки Білорусь.

Це початковий етап підготовки до спільного оперативного навчання Збройних Сил Білорусі та Росії "Щит Союзу-2019". Тематика навчань: "Підготовка та застосування угруповань військ (сил) в інтересах забезпечення військової безпеки Союзної держави". Навчання відбудеться у вересні на території Російської Федерації.

"По завершенню тренування проаналізують отримані результати і підіб’ють підсумки, на основі яких скоректують подальші заходи з підготовки до навчання" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у 2017 році відбувалися спільні військові навчання Росії та Білорусі під назвою “Захід — 2017”.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ