Ми у Facebook
20.06.2019, 08:40

В "Бочці" "ложка дьогтю": У рівненському пабі ймовірно отруїлись п'ять людей

Через п’ятьох людей з ознаками кишкової інфекції, санепідеміологи проводять перевірку закладу харчування під назвою "Бочка", що у Рівному.
«За медичною допомогою, з ознаками гострої кишкової інфекції (ГКІ), звернулись 5 мешканців міста Рівне. Своє захворювання пов’язують зі вживанням страв у пабі «Бочка». Серед захворілих одна трирічна дитина. В інфекційне відділення КНП «Центральна міська лікарня» РМР госпіталізовано 3 хворих (з них 1 дитина) , ще 2 хворих лікуються амбулаторно. Захворілим надається необхідна медична допомога».

Таке повідомлення з’явилось сьогодні на сторінці Рівненського обласного лабораторного центру.

Спеціалістами ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України» спільно зі спеціалістами Держпродспоживслужби проводиться епідрозслідування випадків ГКІ та з’ясувуються обставин виникнення спалаху.

Як повідомляє UA: Рівне, власник «Бочки» Василь Гайдур, не пов'язує ситуацію, що спіткала цих людей з харчуванням у його закладі:

– Чи вони були в кафе «Бочка» чи не були в «Бочці» – я не знаю. Яке в них отруєння – теж не знаю. Але в них ні чека немає… Вони ще після того вдома, напевно, їли. Те, що вони їли, їли ще більше 30-ти людей, - зауважив Василь Гайдур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Будинок колишньої “Зміни” у Рівному: будинок продали, а документи підробили?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ