Ми у Facebook
19.08.2019, 18:00

На Рівненщині створюють сценарій нового серіалу

Стрічка буде про фермерів.
Серіал "Фермери" стане першим українським телевізійним проектом, у якому втілюватиметься ідею просування фермерського руху в Україні. Прототипами головних героїв серіалу стали власники сімейної молочної ферми на Рівненщині. Родина повернулася з заробітків, щоб займатися фермерством.

Ідея створити серіал "Фермери" належить Рівненському обласному благодійному фонду "Любіть Україну", який популяризує проект сімейних молочних ферм у Західній Україні. Написання сценарію та створення індивідуального презентаційного пакету для телевізійного міні-серіалу "Фермери" підтримав Український культурний фонд. Грант отримала телерадіокомпанія "Ритм".

До написання сценарію міні-серіалу "Фермери" залучили відомого українського сценариста Олексія Комаровського. У його сценарному портфоліо такі роботи, як: детективні серіали "Карпатський рейнджер" (2018, фільм у виробництві), "Опер за викликом" (ефір на 2+2, 2018), "Сни" (ефір на ТВ-3, 2016), мелодраматичний серіал "Лабораторія кохання" (ефір на каналі "Домашній", 2017) та інші.

Після створення сценарію знімуть тизер міні-серіалу. Зйомки пройдуть на сімейних молочних фермах та інших локаціях Рівненської області. Сформований у результаті роботи презентаційний пакет буде запропоновано потенційним інвесторам зйомок серіалу.
Медіа-партнери проєкту: телеканал "С-ТБ", м. Житомир, телеканал "Місто", м. Хмельницький, телеканал ТВА, м. Чернівці, телеканал "ТБ-4", м. Тернопіль, телеканал "Аверс", м Луцьк, телеканал "Київ", м. Київ.

За повідомленням Наталі Богданець, менеджера зі зв’язків з громадськістю проекту "Фермери".

Нагадаємо, що січень почнеться з фільму, який зняла рівнянка.

На Рівненщині творять художники.





На правах реклами