Ми у Facebook
24.08.2019, 13:36

На «Інтері» - нове ток-шоу з Ольгою Фреймут та Романом Кадеміним

Вперше на українському телебаченні з'явиться ток-шоу, в якому всі теми життєві будуть обговорюватися з чоловічої та жіночої позицій.
Найважливіші відносини в житті складаються між чоловіком і жінкою. Так було завжди. Так влаштований світ. У цих відносинах - продовження життя, любов, щастя. У них народжуються історії, надихаючі цілі покоління, і найнеймовірніші драми. У них знаходиться і втрачається сенс життя. Вперше на українському телебаченні з'явиться ток-шоу, в якому усі теми будуть обговорюватися з чоловічої та жіночої позицій. Дуже часто вони можуть не збігатися. У програмі будуть теми, про які бояться говорити, секрети, якими не прийнято ділитися навіть з найближчими, серед героїв будуть відомі люди, від яких ніколи не чекали одкровень. У кожному з випусків глядачі зможуть побачити проблему очима протилежної статі. Побачити, щоб разом з ведучими і експертами-професіоналами розібратися в найзаплутаніших і драматичних життєвих ситуаціях. Розібратися, щоб мелодрами і драми не стали трагедіями. І не тільки в житті героїв програми, а й мільйонів телеглядачів.

«Теми, які ми будемо піднімати, стосуються досить великої кількості людей, - каже керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. - Це ситуації, події, які багато дорослих переживають у своєму житті. Жінки люблять більше обговорювати подібні теми, потребують обговорення і, напевно, більш відкриті. Тому в якійсь мірі жінкам і легше: вони промовляють дуже багато ситуацій. Чоловіки рідше діляться своїми переживаннями, якось не прийнято. Тому, ймовірно, у програми буде переважно жіноча аудиторія. Хоча можливий і зворотний ефект: чоловіки будуть дивитися цю програму, тому що хоча б по той бік екрану, але теж братимуть участь у цих розмовах, їм це теж потрібно».

Ведучі нового ток-шоу - Ольга Фреймут і Роман Кадемін. Для обох телеведучих робота в такому проекті - новий досвід.



«Ідея цього проекту народилася досить швидко - розповіла Ганна Безлюдна. - Безумовно, Ольга гарна в тому жанрі, в якому працювала раніше. І глядач її знає і любить. Але це ток-шоу, я вважаю, - це нова її грань як ведучої, як жінки, як особистості. І для неї це новий виклик. Так само, як і для Романа. Романа глядачі теж люблять, знають як ведучого успішного «Великого боксу» і багатьох важливих спортивних подій. Але, знову-таки, Роман багатогранний як ведучий і як особистість. Такий дует склався, оскільки їм новий проект дуже цікавий. І вони готові бути відвертими, що важливо, тому що такий проект саме цього вимагає від ведучих».

У студії програми будуть професійні експерти: психологи, лікарі і різні фахівці. Будуть і зіркові гості - авторитетні люди, готові поділитися своїм досвідом вирішення найскладніших ситуацій. Разом з ведучими гості та експерти будуть знаходити вихід з життєвих хитросплетінь.

«По суті, трагедій в цій програмі не буде, - продовжує Ганна Безлюдна. - Будуть історії, які можна назвати мелодрамами, якщо оцінювати жанрово. Але дуже багато людей саме через такі історій і переживають. Наприклад, жінка сидить в декреті і худне вже п'ятнадцятим способом, і чоловік не знає, що з цим робити. Начебто, і не трагедія - ну, худне і худне, але для неї це стало ідеєю-фікс. Через рік або два, може бути, через це сім'я розпадеться, тому що ситуація переходить в крайню ступінь. Це програма не про схуднення. Вона про те, чим людина зайнята, в чому сенс її життя. І історій, в яких люди самі не можуть розібратися, - безліч. На якомусь етапі вони можуть стати проблемами. Зараз багатьом не вистачає спілкування, буває, ні з ким поговорити. Хоча часто досить просто поговорити - і конфлікти знімаються. Навіть якщо не виникає повного прийняття ситуації, то хоча б приходить розуміння».

Прем'єра ток-шоу про стосунки чоловіків та жінок відбудеться на телеканалі «Інтер» вже у вересні.

Текст і фото - прес-служба Інтер.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У 40 - крутіше всіх! Телеведучий Андрій Данилевич відзначає ювілей
Андрію Доманському - 45! Цікаві факти про зоряного іменинника





На правах реклами