Ми у Facebook
25.01.2020, 16:21

"Витончене, естетське..." - відома рівнянка про фільм "Віддана"

фото з film.ua.

На екранах кінотеатрів й надалі можна подивитися фільм, який зняли за романом Софії Андрухович "Фелікс Австрія". Режисерка фільму - Христина Сиволап.
фільм "Віддана" у Рівному зустріли оплесками та написали схильні відгуки у соцмережах. Подивитися стрічку в Рівному можна буде до 29 січня.

Серед тих, хто переглянув Віддану й заступниця міського голови Рівного Галина Кульчнинська. Ось, що вона написала про фільм:

"Без сумніву, через декілька років вона буде зіркою Голлівудської кіноіндустрії. Тому що не дивлячись на молодість, вже сьогодні вона справжня Майстриня в своїй професії. Її дебютний повнометражний художній фільм "Віддана", по-моєму, перевершив всі очікування і сподівання.

Витончене, естетське, з оригінальною режисерською кіномовою, і, при цьому, виразно українське кіно, особисто у мене, викликало повне захоплення і гордість.

Гордість за те, що український кінематограф робить серйозний прорив, завдяки непересічному таланту юної рівнянки, яка зробила це кіно", - написала Галина Кульчинська у мережі Фейсбук.



Режисер стрічки - рівнянка Христина Сиволап.

Христина Сиволап відома короткометражкою на мільйон гривень – “Давай не сьогодні”, яку зняла у 2013 році. У 2015 році робота рівнянки виграла короткометражний конкурс на італійському кінофестивалі Triest Film Festival, а у Львові на “Wiz-Art” стрічка отримала приз глядацьких симпатій.





На правах реклами