Ми у Facebook
01.02.2020, 17:21

Права на показ фільму, в якому режисерка - рівнянка, купили в Польщі

скрін з відео кліпу

Права на показ фільму «Віддана» продали у Польщу. Фільм зняли за мотивами книги "Фелікс Австрія", яку написала сучасна українська письменниця Софія Андрухович.
"Наші закордонні колеги були у захваті від краси стрічки й одразу ж загорілися ідеєю продемонструвати її польським глядачам
Ми певні, що інакше й бути не могло. По-перше, одна з головних героїнь стрічки, Адель Анґер – наполовину полька. По-друге, роль служниці Стефи зіграла польська акторка Маріанна Янушевіч, а шевальє Ернеста Торна – Себастіан Цибульський.

А по-третє, у сусідній країні вже давно знайомі з історією Стефи та Аделі. 2016 року у видавництві Czarne вийшов друком бестселер Софії Андрухович «Фелікс Австрія». Роман був дуже високо оцінений як читачами, так і критиками", - йдеться у повідомленні на сторінці фільму Віддана у мережі Фейсбук.



Режисерка стрічки - рівнянка Христина Сиволап.

Христина Сиволап відома короткометражкою на мільйон гривень – “Давай не сьогодні”, яку зняла у 2013 році. У 2015 році робота рівнянки виграла короткометражний конкурс на італійському кінофестивалі Triest Film Festival, а у Львові на “Wiz-Art” стрічка отримала приз глядацьких симпатій.

Стрічка “Давай не сьогодні” також отримала другу премію на РМКФ МІСТО МРІЇ.

Прем'єра фільму "Віддана" має відбутися у січні 2020 року.

Також була режисером однієї зі знімальних груп серіалу "Тато Ден".





На правах реклами