Ми у Facebook
24.02.2020, 10:00

Масляна 2020: Час пекти млинці й частуватись (+РЕЦЕПТИ)

В Україні Масницю починають відзначати сьогодні 24 лютого і триватиме це дійство до 1 березня. Головною традицією цього періоду, безумовно, є випікання і поїдання млинців.
Цьогоріч Масляна триватиме з 24 лютого до 1 березня – одразу після почнеться Великий піст. Гарно відсвяткувати Масляну, до речі, здавна вважається хорошою прикметою – значить, рік буде ситим та врожайним.

Отож у добірці від ОГО ви знайдете найсмачніші рецепти млинців з різними начинками:
Масляна: Млинці із зеленню, часником, скумбрією та горіхами

Рецепти від пані Галі на Масляну: Млинці "зі змістом"

До слова, погода на Масляну теж багато, про що говорить, якщо святковий тиждень холодний - літо буде теплим, а якщо йде дощ - осінь буде багатою на гриби.





На правах реклами