Ми у Facebook
10.03.2020, 15:04

У Рівному відбудеться презентація посібника від відомого журналіста

фото з facebook.com/golubev2305

Невдовзі у місті презентуватимуть книгу, яка допоможе стати ефективнішими у житті та роботі.
Презентація посібника "ЕФЕКТИВНІСТЬ ДЛЯ ТИХ, ХТО ПРАЦЮЄ З ІНФОРМАЦІЄЮ" відбудеться у вівторок, 17 березня, о 17:00 в книгарні “Дружба” на майдані Незалежності, 5 у Рівному.


Автор посібника - рівненський журналіст, секретар Національної спілки журналістів України, викладач кафедри журналістики Національного університету “Острозька академія”, керівник Школи універсального журналіста Віталій Голубєв.

Як встигати більше і при цьому не “загнати” себе? Як бути активним у соцмережах і водночас не піддаватися стресові через суперечки у Фейсбуці? Як миттєво реагувати на нові можливості й водночас утримувати у фокусі уваги довгострокові проєкти?

фото з facebook.com/rivneknygaofficial/
фото з facebook.com/rivneknygaofficial/


Книга “Ефективність”- саме для тих, хто ставить собі ці та схожі запитання. Соцмережі, електронна пошта, підготовка текстів, зустрічі й наради - у такому робочому ритмі живе багато сучасних людей. Перебуваючи в інформаційному світі, вони прагнуть зробити життя продуктивнішим, намагаються утримувати баланс між професійним та особистим.

фото з facebook.com/golubev2305
фото з facebook.com/golubev2305


Автор переконаний: успіх - це гармонія. На сторінках книжки він ділиться власним досвідом батька трьох маленьких донечок, який встигає працювати головним редактором, викладати в університеті, проводити тренінги і виступати на форумах, писати статті для професійних
видань.

“Навички ефективно використовувати час і впевнено поводитися в океані інформації потрібні кожній сучасній людині, переконаний Віталій Голубєв. - Тому, прагнучи бути ефективним, сам ділюся набутим досвідом з іншими. Але перед цим кожну пораду перевіряю на практиці”.

Про це повідомляється на офіційній сторінці КП "Рівнекнига" РОР у мережі Фейсбук, facebook.com/rivneknygaofficial/





На правах реклами