Ми у Facebook
11.08.2020, 14:34

Дві студентки з Рівненщини отримуватимуть стипендію імені Героїв Небесної Сотні

фото з rv.gov.ua.

Упродовж навчального року дві студентки з Рівненщини отримуватимуть стипендії на честь Героїв Небесної Сотні. Грошову винагороду дівчата матимуть за хороші показники у навчанні та активну громадянську позицію.
Студентка НУ «Острозька академія» Вікторія Мамчур отримає стипендію імені Героя Небесної Сотні Юрія Дяковського за спеціальністю «Психологія», а Наталія Мельник з РДГУ – імені Героя Небесної Сотні Сергія Нігояна за спеціальністю «Сценічне мистецтво».

Розмір стипендій встановлено відповідно до постанови КМУ від 28 грудня 2016 року № 1047 «Про розміри стипендій у державних та комунальних навчальних закладах, наукових установах». Це щомісячно 2489 грн – для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» або «Магістр», 2130 грн – для студентів закладів вищої освіти III-IV рівня акредитації та наукових установ, 2027 грн – для курсантів.

Виплата стипендій почнеться з 1 вересня 2020 року.

Кожен заклад вищої освіти міг подати одного кандидата за кожною спеціальністю, відбір проводив вищий колегіальний орган студентського (курсантського) самоврядування.

Загалом стипендію імені Героїв Небесної Сотні виплачують студентам та курсантам вже другий рік поспіль. Відповідний наказ МОН підписаний 10 серпня.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Нагадаємо, на Рівненщині хочуть почати новий освітній проект. Яка швидкість Інтернету має бути на Рівненщині?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ