Ми у Facebook
18.10.2020, 11:20

«Мене звуть Мелек 2»: на «Інтері» - продовження саги про сильну жінку

У вівторок, 20 жовтня, об 11:00 на телеканалі «Інтер» стартує новий сезон популярної турецької багатосерійної драми «Мене звуть Мелек». Головна героїня продовжує боротися за свою сім'ю і любов.
У новому сезоні Мелек та її рідних чекає чимало випробувань. Заручившись підтримкою Халіля, жінка намагається відновити розірвані зв'язки зі своїм батьком. Але навіть через двадцять років ні він, ні батько Халіля не знаходять для неї вибачення в своєму серці через те, що Мелек втекла з-під вінця від Халіля до іншого чоловіка. Напруга між двома сім'ями зросла після того, як стало відомо про виникнення ніжних почуттів між дочкою Мелек Дефне та племінником Халіля Омером.



Ці переживання погіршують здоров'я Мелек, яка продовжує боротися з хворобою. Щоб не засмучувати Мелек, Халіль приховує від неї і близьких, що лікування не дає результатів. Але це не всі таємниці, які він зберігає: прочитавши щоденник Халіля, Мелек дізнається про справжні почуття чоловіка. Виявляється, вони обоє люблять одне одного вже багато років, але так і не змогли зізнатися в цьому. Тепер Мелек належить вирішити, чи є в їхньому житті місце для цих стосунків.



«Новий сезон буде захоплюючим! На глядачів чекає історія, в якій сімейні узи перевіряються болем, а прощення - це надія ... Ми дуже чекали початку зйомок «Мене звуть Мелек 2», бо неймовірно скучили одне за одним», - розповідає виконавиця головної ролі в серіалі Нехір Ердоган.



Разом з нею в новому сезоні серіалу також знялися актори Кутса, Каан Чакир, Шериф Сезер, Рабіа Сойтюрк, Ульві Ках'яоглу.

Основні зйомки проходили в місті Газіантеп. Деякі сцени знімали в Стамбулі, у будівлі колишньої взуттєвої фабрики, розташованої на мальовничому березі Босфору.



Чи зможуть Дефне й Омер знайти майбутнє, про яке вони мріють? І чи вистачить Мелек сил на те, щоб знайти щастя і любов?



Дивіться прем'єру нового сезону багатосерійної турецької драми «Мене звуть Мелек» на «Інтері» з 20 жовтня - з вівторка по п'ятницю об 11:00.






На правах реклами