Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

13:25 | Он-лайн голосування за найвпливовішого політика Рівненщини: Василя Червонія "наздоганяють" Сергій Паладійчук, Сергій Штурхецький, Юрій Прокопчук та Іван Турко

Наближається до завершення он-лайн голосування, яке проводиться на Рівненському інформаційному порталі Ogo.ua в рамках рейтингу "ТОП-20: найвпливовіші політики Рівненщини". На момент підготовки цього повідомлення лідирує голова Рівненської обласної організації УНП Василь Червоній (612 голосів). На другому місці - голова секретаріату обласної організації "Єдиного центру" Сергій Паладійчук (271 голос), на третьому - голова РОО "Народної самооборони" Сергій Штурхецький (258 голосів), на четвертому - народний депутат України від БЮТ Юрій Прокопчук (237 голосів), на п'ятому - голова фракції УНП у Рівнераді Іван Турко (198 голосів).
Проте, дані постійно змінюються, оскільки бажаючих взяти участь у голосуванні стає все більше. Тому вищенаведені цифри не є остаточними.
Переможець серед 49 учасників рейтингу отримає 2 жовтня, в день підведення його підсумків, відзнаку в спеціальній номінації "Лідер інтернет-голосування".
- Принагідно звертаємо увагу всіх зацікавлених сторін, що результати інтернет-голосування жодним чином не вплинуть на підсумки експертного опитування з метою визначення "двадцятки" найвпливовіших політиків Рівненщини, - коментує автор ідеї рейтингу, головний редактор ВД "ОГО" Віталій Голубєв. - Переможець інтернет-голосування - це додаткова номінація рейтингу. А основна "двадцятка" переможців, як ми раніше і повідомляли, визначатиметься виключно шляхом опитування 100 експертів. Зараз саме триває збір та обробітка їхніх анкет.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини