Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:40 | Михайло Кривко: область не повинна віддавати санаторій “Відродження”

Проти передачі лікувально-оздоровчого комплексу “Відродження” з обласної власності виступив голова постійної комісії з питань освіти Михайло Кривко. Він переконаний, що обласна влада може самотужки дати раду санаторію.
“Ми ж витрачаємо значні кошти на оздоровлення дітей у пришкільних таборах, чому б не направити частину коштів на “Відродження”. А якщо ще й райони допоможуть, то всі разом можемо відновити роботу санаторію. Не варто його нікуди віддавати. Такий заклад нам потрібен”, переконував колег Михайло Кривко. Він запропонував дати доручення бюджетній комісії передбачити в бюджеті на цей рік можливість фінансувати “Відродження”.
Водночас начальник відділу у справах сім’ї та молоді Рівненської ОДА Михайло Волинець зазначив, що реконструкція та відновлення роботи санаторію вимагає чималих коштів: ”Якщо раніше це було 5 мільйонів, то тепер потрібні 15”.
У грудні 2008 року Рівнерада ухвалила звернення до обласної ради з проханням передати в міську комунальну власність лікувально-оздоровчий комплекс “Відродження”, що в с. Олександрія Рівненського району. Його планують використати для розширення переліку послуг, що надає дитячий оздоровчий комплекс “Електронік”, який знаходиться неподалік обласного санаторію та належить місту.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини