Ми у Facebook
11.05.2013, 12:00

Туристична агенція “Клеопатра” — “Кращий відпочинок на землі”!

Цікавий та неповторний відпочинок, приємні ціни та якісний сервіс — ось що шукають люди, які планують поїхати на курорт. А в Туристичній агенції “Клеопатра” до цього переліку послуг можна ще й виграти “Кращий відпочинок на землі”!
У Туристичній агенції “Клеопатра”, яка входить до Мережі Агенцій Горящих Путівок (МАГП), для рівнян завжди готують яскраві та незабутні сюрпризи. Але новий мегапроект Мережі Агенції Горящих Путівок “Кращий відпочинок на землі” — це унікальна акція, яка переверне ваше уявлення про відпочинок!

Все, що треба для участі в акції, — це з 1 квітня до 15 червня 2013 року придбати будь-який тур в Туристичній агенції “Клеопатра” і отримати сертифікат на участь в акції. Адже “Кращий відпочинок на землі” — це безпрецедентний розіграш кругосвітньої подорожі в 30 країн світу на вісім місяців. А двоє щасливчиків — переможці розіграшу — будуть приречені на цілий рік незабутніх подорожей. На них чекає 8 місяців відпочинку, 28 країн світу, а також 25600 гривень на кишенькові витрати! Ось лише незначна частина країн, у яких пощастить побувати переможцям акції: Єгипет, Іспанія, Італія, Кіпр, Люксембург, Монако, Норвегія, Польща, Португалія, Словаччина, Таїланд, Туніс, Туреччина та багато інших.

Туристична агенція “Клеопатра”: місце, де здійсняться ваші мрії

Особливість роботи Туристичної агенції “Клеопатра” — це приємно дивувати своїх клієнтів постійними акціями та сюрпризами. Ось, наприклад, нещодавно до свого 15-річчя мережа влаштувала «Мегабамбу». Це ювілейна акція, за умовами якої протягом 15 днів відбувався цілодобовий розпродаж горящих турів за неймовірними цінами. Із 1 по 15 квітня у режимі нон-стоп туристи змогли купити путівку своєї мрії за ціною на 50-70 відсотків нижче від ринкової вартості.

Мрієте про неймовірний відпочинок — беріть участь у мегаакції від Туристичної агенції “Клеопатра”, і, можливо, саме ви станете щасливим власником “Кращого відпочинку на землі”!





На правах реклами