Ми у Facebook
01.04.2013, 11:27

Туристична агенція “Клеопатра”: місце, де здійсняться ваші мрії

Бути професіоналом своєї справи, відчувати останні тренди, розуміти та задовольняти усі побажання клієнта — такими властивостями має володіти сучасна туристична агенція. Такого принципу дотримується туристична агенція “Клеопатра”, яка ось уже 16 років є лідером у сфері туристичних послуг у Рівному.
Директор туристичної агенції “Клеопатра” Світлана Шах переконана: все, що не робиться — робиться не випадково і до кращого.

— Пані Світлано, а що стало поштовхом до відкриття власної турагенції? Невже звичайна любов до подорожей?

— Поштовху як такого не було (був землетрус), все якось склалось випадково, волею обставин. Але ви не помилились, я справді дуже люблю подорожувати та відпочивати, і за кордоном, і у нашому Криму.

— А чи траплялись з Вами якісь цікаві пригоди під час відпочинку?

— Звичайно, зі мною постійно трапляється щось веселе та цікаве. З останнього, коли відпочивала з подругами на Кіпрі, пройшла курс молодого бійця з катання на віслюку. Мені за це навіть вручили справжній сертифікат. Але ці три кілометри подорожі верхи на віслюку я не забуду ніколи (сміється). Туризм не можна робити з кислим виразом обличчя!

— Чим туристична агенція “Клеопатра” приваблює рівнян? Чула, що місце, де розташоване Ваше агентство, має якусь особливість. Розкажіть про це детальніше.

— Основна причина в тому, що люди нам довіряють. Ми дуже дбаємо про свою репутацію. Дійсно, наш офіс знаходиться в історичному центрі міста по вулиці Драгоманова, 17. Колись за цією адресою знаходився готель, де зупинялись видатні особистості — український композитор Микола Лисенко, археолог Микола Біляшевський, громадський діяч Михайло Драгоманов.

— Розкажіть трошки про Ваш колектив?

— Про наш колектив я можу говорити дуже багато. Кожен менеджер турагенції – це є особистість. Дівчата досвідчені, мають вищі освіти, знають декілька іноземних мов і взагалі вони розумниці та красуні. Окремо хочу сказати про нашого PR менеджера, з яким ми співпрацюємо вже рік і завдяки йому стали динамічнішими, креативішими та сучасними. Ми постійно підвищуємо свій професійний рівень та слідкуємо за останніми тенденціями у сфері туристичних послуг. Місія АГП «Клеопатра» — задовольнити усі побажання клієнта стосовно його подорожі та знайти оптимальній варіант відпочинку.

— Із 2012 року Ваша турагенція увійшла до Мережі Агенцій Горящих Путівок (МАГП). А з 1 квітня цього року в МАГП стартує нова супер-акція та яскравий мега проект-розіграш. Розкажіть, що це за події і чим вони можуть зацікавити рівнян.

— По-перше, це ювілейна акція «Мегабамба» — 15-денний цілодобовий розпродаж горящих турів з нагоди дня народження Мережі Агенцій Горящих Путівок.
Із 1 по 15 квітня ми будемо гучно і весело відзначати 15-й день народження мережі грандіозним 15-денним розпродажем горящих турів за неймовірними цінами. Продаж за святковими цінами проходитиме в режимі нон-стоп, щоб кожен наш турист зміг купити путівку своєї мрії. Ціни будуть на 50-70 відсотків нижчими від ринкової вартості, за рахунок того, що наші партнери (найбільші туроператори України) теж хочуть відсвяткувати цю подію разом з нами та дарують такі шокуючі ціни.

По-друге, ще один яскравий сюрприз від нас - це “Кращий відпочинок на землі” — новий мегапроект Мережі АГП, який зовсім скоро підірве уяву всіх мешканців України. Рівняни матимуть нагоду долучитись до цієї акції. “Кращий відпочинок на землі” — це безпрецедентний розіграш кругосвітньої подорожі в 30 країн світу на вісім місяців. А двоє щасливчиків — переможці розіграшу — будуть приречені на цілий рік незабутніх подорожей. Слідкуйте за розвитком подій на нашому сайті та групах в соціальних мережах.

— Отже, на рівнян чекають яскраві та незабутні сюрпризи від туристичної агенції «Клеопатра». Що б Ви хотіли побажати нашим читачам?

- Я бажаю людям мати можливість подорожувати та отримувати задоволення від життя. Подорожуйте сьогодні!





На правах реклами