Ми у Facebook
27.05.2003, 20:42

Краще відпочивати в “Електроніку”, ніж в “Артеку”

Переконував директорів шкіл, профспілчан та керівників підприємств на розширеній нараді “Оздоровлення-2003” при міському голові Рівного начальник обласного управління у справах сім’ї та молоді Михайло Волинець. Принаймні там, запевняв пан Волинець, краще харчують, ніж у кримській оздоровниці. Втім, як зауважив дехто, в таборі поблизу Олександрії відсутнє моря, але неподалік — Горинь.
Разом з тим, на базі КП ДСОН “Електронік-Рівне” у літній період поліпшуватимуть свої фізичні кондиції обдаровані діти Рівного — переможці олімпіад, спортивних змагань та мистецьких конкурсів, а студенти та молоді вчителі, які виявлять бажання попрацювати, зможуть підзаробити.
Із першого червня на Рівненщині розпочинається сезон оздоровлення дітей. Влітку передбачається оздоровити майже три тисячі дітей лише у дошкільних навчальних закладах Рівного. Окрім того, у пришкільних таборах влітку оздоровиться 1300 дітей-сиріт, напівсиріт, інвалідів, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей.
Загалом же дітей шкільного віку, дошкільнят та студентів у Рівному нараховується до 60 тисяч. Найгірша ситуація з оздоровленням минулоріч була з дітьми-“чорнобильцями”, яких на обліку стоїть майже 6,5 тисячі. Торік лише кожен шостий з цієї категорії дітей поправив своє здоров’я у таборах відпочинку.





На правах реклами