Ми у Facebook
24.06.2003, 17:51

Митниця збагачує державу

Майже 60 мільйонів гривень отримала державна скарбниця від Рівненської митниці з початку нинішнього року. За інформацією прес-служби митниці, працівниками служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, а також оперативних підрозділів митниці впродовж поточного року були здійснені заходи, спрямовані на запобігання протиправного ввезення на територію України сільськогосподарської та продовольчої продукції, продукції птахівництва й іншого тваринного походження.
Також митні служби контролювали переміщення зброї, боєприпасів, вибухових і наркотичних речовин. Так, завдяки тісній взаємодії правоохоронних та митних органів, Рівненською митницею заведено 491 справу про порушення митних правил на загальну суму 2 731 023 гривні та чотири кримінальні справи на загальну суму більш як півмільйона гривень.
Якщо порівняти з минулим роком, то за аналогічний проміжок часу обсяг зовнішньоекономічних операцій на Рівненській митниці збільшився майже на 40 відсотків. В область було імпортовано продукції на 625 млн. грн., а експортовано на 235 млн. грн.

P.S. 25 червня — День митної служби України. Вітаємо зі святом!





На правах реклами