Ми у Facebook
21.07.2003, 18:18

Граничні цінові надбавки на продукти встановлені

При проведенні в області перевірок суб’єктів підприємницької діяльності непоодинокими були факти формування роздрібних цін на крупи, макаронні вироби та інші продукти харчування з розміром торговельної надбавки вище 20 відсотків.
У зв’язку з цим, на період стабілізації цін в області встановлені граничні розміри рентабельності та торговельних надбавок на продукти харчування. Розпорядження з цього приводу підписав голова облдержадміністрації Микола Сорока. Відтак, граничний рівень торговельної надбавки для всіх суб’єктів підприємницької діяльності на борошно, цукор, крупи, горох, макаронні вироби, олію до ціни виробника (в т.ч. ПДВ) становитиме 10 відсотків, а на хліб житньо-пшеничний та пшеничний I µатунку — 0,08 відсотка.
17 липня розпорядження зареєстровано в Рівненському обласному управлінні юстиції. Згідно з ним, залишки продукції підлягають переоцінці впродовж чотирьох днів від дня його реєстрації.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ