Ми у Facebook
22.07.2003, 20:22

Діти під колесами

День 15 липня став нещасливим для трьох юних дубенчан. Спочатку у мікрорайоні Сурмичі під колеса ПАЗа потрапив дворічний хлопчик. Водій автобуса саме об’їжджав припаркований на узбіччі бус “Форд-Транзит”, коли із-за нього несподівано вискочив малюк. Уникнути зіткнення не вдалося. Дитина із струмом мозку і закритою травмою черепа потрапила до лікарні.
Калюжею крові того ж дня увечері було позначене місце наїзду “Опеля-Омеги” на двох хлопців у провулку Мирогощанському. У цьому аварійно небезпечному місці (впритул до проїжджої частини стоять гаражі) шестикласник катав на велосипеді свого 11-річного товариша. Швидкість автомобіля була незначною, проте загальмувати перед велосипедом, який раптово перетнув йому шлях, водієві іномарки не вдалось. Юний велосипедист отримав забійну травму голови, а його пасажир, який розбив головою скло у дверцятах “Опеля”, отримав перелом черепа і струс головного мозку.
Усі троє травмованих дітей надовго потрапили до лікарні — у них травми середнього ступеня важкості. Три дорожню-транспортні пригоди за один день — пересторога як водіям, так і батькам. Дорога завжди таїть небезпеку.





На правах реклами