Ми у Facebook
02.11.2006, 08:09

“Панську примху” випікають у Костополі

Пшеничний хліб на сироватці розпочали нещодавно випікати на ВАТ “Костопільський завод продтоварів”, повідомив директор підприємства Микола Кучерук.
А днями на підприємстві проводили навчання за участю спеціалістів Київського науково-технічного центру “Партнер “ISO”.

Серед нових видів продукції директор назвав печиво “Панська примха” з начинкою з ягідного желе, калач “Панський”, ватрушку з сиром. На сучасному польському обладнанні завод нещодавно почав виготовляти нові види соломки — “Солона” та глазурована “Негро”. Нова лінія, за словами директора підприємства Миколи КУЧЕРУКА, є потужнішою і енергоємнішою в порівнянні з устаткуванням вітчизняного виробництва.
Нині на підприємстві проводиться розробка та впровадження системи НАССР — контролю якості на критичних точках. З цією метою днями проведено навчання за участю спеціалістів Київського науково-технічного центру “Партнер “ISO”.
Нині під торговою маркою “Родина” випускається загалом понад 200 різновидів кондитерських та хлібобулочних виробів, майонезів, консервів та маргаринів.





На правах реклами