Ми у Facebook
26.03.2008, 00:00

Смакуємо новими карамельками та короваями

Восьме засідання обласної дегустаційної комісії, яке нещодавно відбулось, можна назвати “солодким”. Її члени оцінювали короваї, тістечка, торти та льодяникову карамель.

Приватний підприємець Тетяна Мартинюк на розгляд комісії представила здобні булочки, тістечка, торти та короваї.

— Розпочинала своє виробництво у 2003 році і реалізовувала здобу на “відкритих лотках” продовольчого ринку, — розповідає про свій бізнес підприємець Тетяна МАРТИНЮК. — З часом розширила асортимент та збільшила обсяги виробництва.

Продегустувавши вироби, фахівці погодились із тим, що продукція виготовлена відповідно до встановлених вимог. Особливо справили враження на членів обласної дегустаційної комісії короваї “Урочистий” та “Весільний”.

Під час дегустації льодяникової карамелі ПП “Зодіак” представник підприємства розповів, що вона виготовляється із цукрово-патокового сиропу. Головна порада дегустаторів виробнику — зменшити застосування штучних барвників та ароматизаторів у виробництві та використовувати натуральну сировину, а також покращити маркування.

Загалом члени комісії були задоволені якістю представленої здоби й карамелі та рекомендували їх до серійного виробництва.








На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ