Ми у Facebook
20.11.2008, 15:54

Ресторатори здивували відомих рівнян авторськими стравами

Провести вечір у дружній компанії, під приємну музику посмакувати чимось новеньким від досвідчених кухарів. Таку можливість запропонував своїм постійним клієнтам один із рівненських ресторанів, уперше в Рівному провівши дегустацію новинок із меню. На вечорі були присутні відомі місцеві політики та бізнесмени.
Гості вечора влаштувались невеликими компаніями по четверо, легко спілкуючись у своєму тісному колі. Були тут подружні пари, наприклад Людмила Туровська та директор одного з рівненських технікумів Василь Романчук. Вони ж запросили на цей вечір відоме на Рівненщині подружжя політиків-депутатів, з яким товаришують уже багато років. Великою компанією прийшли представники місцевого Ротарі Клубу. У жіночому товаристві провели цей вечір керівник одного з місцевих холдингів Надія Гладкевич та дружина губернатора Алла Матчук. Через деякий час до них приєдналися їхні подруги.
Більшість чарівних дам були у повсякденному діловому вбранні темних кольорів. Лише намисто, годинник чи шаль доповнювали ансамбль. Деякі з жінок були у коктейльних сукнях, але теж стриманих тонів, переважно чорних. Чоловіки підійшли до вибору одягу менш формально, багато з них вдягнули те, що зручно: джинси та светри.
Зробити атмосферу більш розкутою та теплою допомагало не тільки дружнє спілкування, а й червоне напівсухе “Мерло”, яке запропонували господарі вечора до презентованих страв.
Першою продегустованою новинкою стало м’ясо “Бархан” від Тетяни Верхуші, учениці всесвітньо відомого кухаря, уродженця Рівного Іллі Лазерсона. Основою страви було куряче філе, а соус Тетяна зробила з гранатового соку та коньяку.
Приємно здивували гостей “Дві кишені” від досвідченого кухаря, президента Асоціації ресторанного бізнесу “РестАрт” Сергія Холодова. Із шматочків свинини він зробив мішечки, які начинив овочами та фруктами з різними спеціями. Кожна з “кишень” мала свій смак.
А “на закуску” присутні скуштували “Стрічку на шпажці” (свинина маринована в соєвому соусі) від Алли Янчук.
Після кожної дегустації гості ділились своїми враженнями та давали поради кухарям.
На завершення кулінарної частини вечора кожен присутній отримав compliment від закладу: фінік, фарширований сиром Брі. Після “офіційної” частини майже всі гості залишилися в ресторані, аби продовжити дружнє спілкування.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини