Ігор Остапенко м’ясо жінкам не довіряє
— Якщо погода дозволяє, не холодно, не дощить — їдемо на пікнік. Любимо бувати у друзів у Хрінниках, на базі відпочинку, чи просто в лісі. Їдемо туди, куди душа кличе, куди веде дорога.
Звісно ж, виїзди на природу не обходяться без традиційної страви — шашлику.
— Приготувати м’ясо для шашликів — це чоловіча робота, жінкам до неї — зась, — переконаний Ігор Остапенко. — Тож завжди роблю це сам. Маю свій особистий рецепт. Беру свинину (карковину). Попередньо перекручую на м’ясорубці цибулю, щоб вийшла кашка з соком, додаю спеції, сіль. У цій масі мариную м’ясо упродовж доби. Воно має бути перекладено шарами з цибулею, порізаною кільцями. У жодному випадку не можна додавати оцет, щоб м’ясо не стало жорстким. Щоб його додатково пом’якшити, можна додати до маринаду мінеральної води. Мій девіз — усе має бути натуральним!

"Мені подарували вишиванку": ветеранка з Америки подякувала за дарунок рівнянину

Особливі дарунки для американських ветеранок презентував ветеран з Рівненщини Євген Федосєєнко.
переглядів: 273
Перетин кордону для митців та журналістів: Кабмін затвердив нові умови

Уряд визначив порядок перетинання кордону для осіб зі сфери культури та інформаційної сфери.
переглядів: 219
На Рівненщині створюють маскувальні сітки за допомогою лазерного розкрою

На Рівненщині, в місті Дубно, знайшли спосіб значно пришвидшити виробництво маскувальних сіток для військових. Тепер, завдяки лазерному розкрою, створення камуфляжного полотна займає не кілька днів, а лише кілька годин.
переглядів: 261
Депутати не обрали нового секретаря Здолбунівської міськради

Сьогодні, 5 березня, відбулася чергова сесія Здолбунівської міської ради. Одним із ключових питань було призначення нового секретаря ради, проте депутати не змогли дійти згоди.
переглядів: 411
Вступна кампанія-2025: ключові зміни в реєстрації на НМТ

Від завтра, 6 березня, стартує реєстрація на НМТ-2025. Вона триватиме до 3 квітня.
переглядів: 317