Ми у Facebook
29.04.2009, 15:29

Ігор Остапенко м’ясо жінкам не довіряє

Суто чоловічою роботою вважає приготування шашликів начальник міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Ігор ОСТАПЕНКО (на фото). Тому це традиційне частування для пікніків завжди готує сам.
Ігор Остапенко з родиною та друзями любить виїжджати на природу:
— Якщо погода дозволяє, не холодно, не дощить — їдемо на пікнік. Любимо бувати у друзів у Хрінниках, на базі відпочинку, чи просто в лісі. Їдемо туди, куди душа кличе, куди веде дорога.
Звісно ж, виїзди на природу не обходяться без традиційної страви — шашлику.
— Приготувати м’ясо для шашликів — це чоловіча робота, жінкам до неї — зась, — переконаний Ігор Остапенко. — Тож завжди роблю це сам. Маю свій особистий рецепт. Беру свинину (карковину). Попередньо перекручую на м’ясорубці цибулю, щоб вийшла кашка з соком, додаю спеції, сіль. У цій масі мариную м’ясо упродовж доби. Воно має бути перекладено шарами з цибулею, порізаною кільцями. У жодному випадку не можна додавати оцет, щоб м’ясо не стало жорстким. Щоб його додатково пом’якшити, можна додати до маринаду мінеральної води. Мій девіз — усе має бути натуральним!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ