Андрій Філін перекваліфікувався на каші
Незважаючи на зміну кулінарної кваліфікації, особливих рецептів приготування м’яса молодий тато не забув.
— У мене є два улюблених рецепти маринування м’яса для шашликів: у майонезі або у вині, — ділиться секретом Андрій Філін. — Якщо потрібно швидко підготуватися до виїзду на природу, приготувати шашлики, майонезний маринад — незамінна річ. М’ясо заливається майонезом, додається цибуля, порізана кільцями, сіль, спеції. Через дві години шашлик можна смажити. Винний маринад вимагає набагато більше часу — цілу добу. До вина додаються спеції. А цибулю, нарізану кільцями, маринувати не потрібно, вона нанизується на шампур безпосередньо перед смаженням. Що ж до виду м’яса, то на мій смак, найсмачніші шашлики виходять з молодої телятини віком два-три тижні. Вони просто тануть у роті.

"Мені подарували вишиванку": ветеранка з Америки подякувала за дарунок рівнянину

Особливі дарунки для американських ветеранок презентував ветеран з Рівненщини Євген Федосєєнко.
переглядів: 268
Перетин кордону для митців та журналістів: Кабмін затвердив нові умови

Уряд визначив порядок перетинання кордону для осіб зі сфери культури та інформаційної сфери.
переглядів: 215
На Рівненщині створюють маскувальні сітки за допомогою лазерного розкрою

На Рівненщині, в місті Дубно, знайшли спосіб значно пришвидшити виробництво маскувальних сіток для військових. Тепер, завдяки лазерному розкрою, створення камуфляжного полотна займає не кілька днів, а лише кілька годин.
переглядів: 257
Депутати не обрали нового секретаря Здолбунівської міськради

Сьогодні, 5 березня, відбулася чергова сесія Здолбунівської міської ради. Одним із ключових питань було призначення нового секретаря ради, проте депутати не змогли дійти згоди.
переглядів: 407
Вступна кампанія-2025: ключові зміни в реєстрації на НМТ

Від завтра, 6 березня, стартує реєстрація на НМТ-2025. Вона триватиме до 3 квітня.
переглядів: 314