Ми у Facebook
29.04.2009, 15:30

Андрій Філін перекваліфікувався на каші

Заступник міського голови Андрій ФІЛІН (на фото) колись любив готувати шашлик, а останнім часом мусив освоїти секрети приготування інших страв. “Тепер я майстер приготування каш”, — із гордістю каже чиновник.
— У мене маленькі діти, тож часу на готування не дуже вистачає, — розповів Андрій Філін. — До того ж, вони ще не їдять шашликів. Тож поки що обходимося. Коли їдемо на природу, зважаємо на смаки та потреби дітей. Нині я дуже добре вмію готувати каші (сміється — авт.).
Незважаючи на зміну кулінарної кваліфікації, особливих рецептів приготування м’яса молодий тато не забув.
— У мене є два улюблених рецепти маринування м’яса для шашликів: у майонезі або у вині, — ділиться секретом Андрій Філін. — Якщо потрібно швидко підготуватися до виїзду на природу, приготувати шашлики, майонезний маринад — незамінна річ. М’ясо заливається майонезом, додається цибуля, порізана кільцями, сіль, спеції. Через дві години шашлик можна смажити. Винний маринад вимагає набагато більше часу — цілу добу. До вина додаються спеції. А цибулю, нарізану кільцями, маринувати не потрібно, вона нанизується на шампур безпосередньо перед смаженням. Що ж до виду м’яса, то на мій смак, найсмачніші шашлики виходять з молодої телятини віком два-три тижні. Вони просто тануть у роті.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ