Відомий співак і композитор Сашко Невже — перший гість кулінарного шоу “СмачнОГО!”
На запитання Віктора Данилова, чому ж він вирішив приготувати страву грузинської кухні, зауважив:
— Я люблю гострі страви. І колись товариш мого батька приїхав, приготував саме “Чахохбілі”, я спробував, мені дуже сподобалося. І вирішив, якщо колись готуватиму, то зроблю саме її. І взагалі я люблю готувати. У вихідні роблю дружині, так би мовити, подарунок, практикую на кухні. Хоча в основному готує вона.
А ще під час програми Сашко Невже розповів, що найулюбленіша його страва — це шашлик.
— Я часто його готую вже років 17, — каже співак.
— Тож скільки видів можете приготувати? — запитує ведучий.
— Певно, видів двадцять шашлику можу зробити, — посміхається.
Тим часом сковорідка уже розігрілася, і в неї Сашко Невже кладе порізане м’ясо. А Віктор Данилов, нарізаючи часник, веде мову про творчість гостя. Тут глядачі дізнаються, чому ж насправді Сашко Невже обрав саме такий псевдонім, кому за нього вдячний. А також про те, як починалася його музична кар’єра, для кого композитор пише музику й коли саме до нього приходить муза. Дружня розмова Віктора Данилова й Сашка Невже відкриє таємниці й особистого життя відомого гостя.
Все це, та секрети приготування зіркової страви “Чахохбілі від Невже”, щоб вона вийшла по-справжньому українською, стануть відомі вже сьогодні ввечері, 12 лютого, у кулінарному шоу “СмачнОГО!”. А щоп’ятниці на глядачів Першого місцевого чекатимуть нові цікаві рецепти від відомих рівнян.
Рецепт страви “Чахохбілі від Невже”:
Реберця свинячі 1,5 кг
Цибуля 2 шт. (великі)
Часник 4 гол.
Морква 2 шт. (великі)
Болгарський перець 1 шт. (червоний)
Томатний соус — 0,5 л
Перець чорний; спеції; олія; цукор; зелень
Перелік продуктів, які потребують попередньої підготовки
1.Рубка реберець
2. Реберця обсмажують на олії
3. Цибуля і перець нарізається кружальцями, морква — соломкою, часник дрібниться
4. Морква та цибуля по черзі обсмажуються на олії
5. У кип’ячену воду додається томатний соус
6. Реберця викладаються в казанок і туди додаються всі інгредієнти
7. Страва готується на маленькому вогні впродовж 40-50 хв.

Ремонт ангара без демонтажу: як ПВХ-тканина дозволяє зекономити час і кошти
Покрівля — це перша лінія оборони будь-якого промислового об’єкта перед природними стихіями. Від її герметичності залежить збереження продукції, обладнання, матеріалів і стабільність усього технологічного процесу. Та з роками навіть найміцніші конструкції починають втрачати захисні властивості. Протікання, конденсат, руйнування стиків — усе це не лише загрожує простоями, а й створює фінансові ризики.
переглядів: 52
Стоматологічні послуги для літніх людей: що потрібно знати?

З віком наше здоров’я погіршується, і зуби не є винятком. Неправильна гігієна, зловживання шкідливими продуктами, паління, несвоєчасне лікування та ігнорування планових оглядів призводить до того, що у літньому віці приблизно 70% людей мають проблеми із зубами – це підтверджується статистикою American Dental Association та власним досвідом лікарів «Клініка Доброго Стоматолога». Що робити та які стоматологічні послуги найбільш актуальні для пацієнтів похилого віку – розглянемо у статті.
переглядів: 152
Астропрогноз на вівторок: прибуткові пропозиції та дружні зустрічі

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 343
Як позбутися слимаків: лайфхаки для садівників та городників

Слимаки часто стають на заваді гарному врожаю, тому ми поділимося ефективними методами боротьби із ними.
переглядів: 284
Готуємо освіжаючий напій, який рятує від спеки

Рецепт безалкогольне освіжаюче мохіто.
переглядів: 1413