12.02.2010, 16:20
Відомий співак і композитор Сашко Невже — перший гість кулінарного шоу “СмачнОГО!”
У п’ятницю, 12 лютого, о 20.15 на телеканалі “Рівне 1” стартує нове кулінарне шоу “СмачнОГО!”. Це програма про смачні та корисні страви, які готують відомі рівняни. Ведучий шоу — директор ТРК “Рівне 1” Віктор ДАНИЛОВ. Зйомки програми відбуваються у затишній атмосфері домашньої кухні ведучого. І саме це із перших хвилин програми дозволяє телеглядачам відчути себе не лише бажаними гостями, а й безпосередніми учасниками кулінарного шоу. Першим відомим гостем у програмі став співак і композитор Сашко НЕВЖЕ, який запропонував приготувати відому грузинську страву “Чахохбілі”.
— Зазвичай основний інгредієнт цієї страви — м’ясо курки або індика, а сьогодні ми приготуємо її в українському стилі — із свинячих реберець, — розповідає Сашко Невже.
На запитання Віктора Данилова, чому ж він вирішив приготувати страву грузинської кухні, зауважив:
— Я люблю гострі страви. І колись товариш мого батька приїхав, приготував саме “Чахохбілі”, я спробував, мені дуже сподобалося. І вирішив, якщо колись готуватиму, то зроблю саме її. І взагалі я люблю готувати. У вихідні роблю дружині, так би мовити, подарунок, практикую на кухні. Хоча в основному готує вона.
А ще під час програми Сашко Невже розповів, що найулюбленіша його страва — це шашлик.
— Я часто його готую вже років 17, — каже співак.
— Тож скільки видів можете приготувати? — запитує ведучий.
— Певно, видів двадцять шашлику можу зробити, — посміхається.
Тим часом сковорідка уже розігрілася, і в неї Сашко Невже кладе порізане м’ясо. А Віктор Данилов, нарізаючи часник, веде мову про творчість гостя. Тут глядачі дізнаються, чому ж насправді Сашко Невже обрав саме такий псевдонім, кому за нього вдячний. А також про те, як починалася його музична кар’єра, для кого композитор пише музику й коли саме до нього приходить муза. Дружня розмова Віктора Данилова й Сашка Невже відкриє таємниці й особистого життя відомого гостя.
Все це, та секрети приготування зіркової страви “Чахохбілі від Невже”, щоб вона вийшла по-справжньому українською, стануть відомі вже сьогодні ввечері, 12 лютого, у кулінарному шоу “СмачнОГО!”. А щоп’ятниці на глядачів Першого місцевого чекатимуть нові цікаві рецепти від відомих рівнян.
Рецепт страви “Чахохбілі від Невже”:
Реберця свинячі 1,5 кг
Цибуля 2 шт. (великі)
Часник 4 гол.
Морква 2 шт. (великі)
Болгарський перець 1 шт. (червоний)
Томатний соус — 0,5 л
Перець чорний; спеції; олія; цукор; зелень
Перелік продуктів, які потребують попередньої підготовки
1.Рубка реберець
2. Реберця обсмажують на олії
3. Цибуля і перець нарізається кружальцями, морква — соломкою, часник дрібниться
4. Морква та цибуля по черзі обсмажуються на олії
5. У кип’ячену воду додається томатний соус
6. Реберця викладаються в казанок і туди додаються всі інгредієнти
7. Страва готується на маленькому вогні впродовж 40-50 хв.
На запитання Віктора Данилова, чому ж він вирішив приготувати страву грузинської кухні, зауважив:
— Я люблю гострі страви. І колись товариш мого батька приїхав, приготував саме “Чахохбілі”, я спробував, мені дуже сподобалося. І вирішив, якщо колись готуватиму, то зроблю саме її. І взагалі я люблю готувати. У вихідні роблю дружині, так би мовити, подарунок, практикую на кухні. Хоча в основному готує вона.
А ще під час програми Сашко Невже розповів, що найулюбленіша його страва — це шашлик.
— Я часто його готую вже років 17, — каже співак.
— Тож скільки видів можете приготувати? — запитує ведучий.
— Певно, видів двадцять шашлику можу зробити, — посміхається.
Тим часом сковорідка уже розігрілася, і в неї Сашко Невже кладе порізане м’ясо. А Віктор Данилов, нарізаючи часник, веде мову про творчість гостя. Тут глядачі дізнаються, чому ж насправді Сашко Невже обрав саме такий псевдонім, кому за нього вдячний. А також про те, як починалася його музична кар’єра, для кого композитор пише музику й коли саме до нього приходить муза. Дружня розмова Віктора Данилова й Сашка Невже відкриє таємниці й особистого життя відомого гостя.
Все це, та секрети приготування зіркової страви “Чахохбілі від Невже”, щоб вона вийшла по-справжньому українською, стануть відомі вже сьогодні ввечері, 12 лютого, у кулінарному шоу “СмачнОГО!”. А щоп’ятниці на глядачів Першого місцевого чекатимуть нові цікаві рецепти від відомих рівнян.
Рецепт страви “Чахохбілі від Невже”:
Реберця свинячі 1,5 кг
Цибуля 2 шт. (великі)
Часник 4 гол.
Морква 2 шт. (великі)
Болгарський перець 1 шт. (червоний)
Томатний соус — 0,5 л
Перець чорний; спеції; олія; цукор; зелень
Перелік продуктів, які потребують попередньої підготовки
1.Рубка реберець
2. Реберця обсмажують на олії
3. Цибуля і перець нарізається кружальцями, морква — соломкою, часник дрібниться
4. Морква та цибуля по черзі обсмажуються на олії
5. У кип’ячену воду додається томатний соус
6. Реберця викладаються в казанок і туди додаються всі інгредієнти
7. Страва готується на маленькому вогні впродовж 40-50 хв.

Категорія: Новини > Споживач
Автор: Оксана КОНОПАЦЬКА Коментарів: 4Переглядів: 5623Інші статті рубрики:
Трихолог розповів, чому не можна мити волосся по всій довжині

Головний принцип у митті волосся, який ви скоріш за все порушуєте.
переглядів: 818
Швидкий рецепт сніданку в булочці: ситно і смачно

Швидкий і смачний сніданок: соковиті й ароматні овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.
переглядів: 577
Синоптики попереджають про погіршення погоди в Рівному

У неділю, 4 травня, жителів Рівненської області очікує справжній весняний контраст — хмарна погода з короткими проясненнями та інтенсивними атмосферними явищами.
переглядів: 442
Яке сьогодні свято та хто відзначає день ангела?

4 травня за новим церковним календарем вшановують пам'ять мучениці Пелагії.
переглядів: 291
Спокуси, гроші та планування: астропрогноз на 4 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на сьогодні.
переглядів: 296