Відомий співак і композитор Сашко Невже — перший гість кулінарного шоу “СмачнОГО!”
На запитання Віктора Данилова, чому ж він вирішив приготувати страву грузинської кухні, зауважив:
— Я люблю гострі страви. І колись товариш мого батька приїхав, приготував саме “Чахохбілі”, я спробував, мені дуже сподобалося. І вирішив, якщо колись готуватиму, то зроблю саме її. І взагалі я люблю готувати. У вихідні роблю дружині, так би мовити, подарунок, практикую на кухні. Хоча в основному готує вона.
А ще під час програми Сашко Невже розповів, що найулюбленіша його страва — це шашлик.
— Я часто його готую вже років 17, — каже співак.
— Тож скільки видів можете приготувати? — запитує ведучий.
— Певно, видів двадцять шашлику можу зробити, — посміхається.
Тим часом сковорідка уже розігрілася, і в неї Сашко Невже кладе порізане м’ясо. А Віктор Данилов, нарізаючи часник, веде мову про творчість гостя. Тут глядачі дізнаються, чому ж насправді Сашко Невже обрав саме такий псевдонім, кому за нього вдячний. А також про те, як починалася його музична кар’єра, для кого композитор пише музику й коли саме до нього приходить муза. Дружня розмова Віктора Данилова й Сашка Невже відкриє таємниці й особистого життя відомого гостя.
Все це, та секрети приготування зіркової страви “Чахохбілі від Невже”, щоб вона вийшла по-справжньому українською, стануть відомі вже сьогодні ввечері, 12 лютого, у кулінарному шоу “СмачнОГО!”. А щоп’ятниці на глядачів Першого місцевого чекатимуть нові цікаві рецепти від відомих рівнян.
Рецепт страви “Чахохбілі від Невже”:
Реберця свинячі 1,5 кг
Цибуля 2 шт. (великі)
Часник 4 гол.
Морква 2 шт. (великі)
Болгарський перець 1 шт. (червоний)
Томатний соус — 0,5 л
Перець чорний; спеції; олія; цукор; зелень
Перелік продуктів, які потребують попередньої підготовки
1.Рубка реберець
2. Реберця обсмажують на олії
3. Цибуля і перець нарізається кружальцями, морква — соломкою, часник дрібниться
4. Морква та цибуля по черзі обсмажуються на олії
5. У кип’ячену воду додається томатний соус
6. Реберця викладаються в казанок і туди додаються всі інгредієнти
7. Страва готується на маленькому вогні впродовж 40-50 хв.

Мешканцям Рівненщини патрульні нагадали, як діяти під час повітряної тривоги

У зв'язку з постійною загрозою повітряних атак, надзвичайно важливо знати та дотримуватися чіткого алгоритму дій під час сигналу повітряної тривоги. Пам'ятайте, правильні та швидкі рішення можуть врятувати ваше життя та життя ваших близьких.
переглядів: 232
Рецепт екзотичного сніданку: як приготувати "дубайські панкейки"

Хочете здивувати себе та своїх близьких незвичайним і вишуканим десертом? Приготуйте "дубайські панкейки" – ніжні млинці на молоці, що подаються з розтопленим шоколадом, ароматною фісташковою пастою та хрусткою горіховою посипкою.
переглядів: 378
Важливі рішення та увага здоров'ю: астропрогноз на понеділок

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 9 червня.
переглядів: 279
Готуємо освіжаючий напій, який рятує від спеки

Рецепт безалкогольне освіжаюче мохіто.
переглядів: 895
Як позбутися тріщин на п'ятах: простий лайфхак

Чи не кожна жінка зіштовхується із проблемою сухих та потрісканих п'ят.
переглядів: 1316