Vera Wang презентувала нову колекцію весільних суконь - Весна 2010
Приємною несподіванкою цього сезону стане значне зниження ціни. Минулого сезону ціна дизайнерського виробу складала бшлизько $ 13,000, а тепер через кризу ціна впала майже у двіччі і становить $ 7,000.
Цього року виповнюється рівно 20 років роботи весільного дизайнера Vera Wang. Як повідомляє видання VIP персона, відомий дизайнер порівнює створення одягу для наречених з зарядкою для розуму, при якій доводиться напружувати всі м'язи. Колекція Vera Wang весна-2010 на перший погляд здається "неохайною". Ідеально скроєні моделі виглядають незакінченими через скуйовджених шифонових спідниць. Більшість суконь прикрашенi поясами з об'ємними бантами.
Вера Вонг розуміє, що не всі покупці хочуть придбати пишне біле весільне плаття. У її колекції є кілька моделей більше схожих на вечірне вбрання, ніж на весільне. Тим, хто віддає перевагу оригінальному весіллю американський бренд пропонує весільні сукні коричневого, зеленого, жовтого і навіть чорного кольорів.
Пряме сполучення Рівного з Коломиєю: Що відомо про нові маршрути Укрзалізниці
6 лютого "Укрзалізниця" запускає нові зручні нічні сполучення Закарпаття та Прикарпаття зі Львовом, Києвом та Рівним.
переглядів: 247
Що приготувати на вечерю: корисні страви, які сподобаються всім
Вечеря — це не лише завершення робочого дня, а й можливість насолодитися здоровою їжею. Нижче наведені кілька простих та корисних рецептів, які допоможуть вам приготувати смачну вечерю без зайвого клопоту.
переглядів: 207
В Україні заборонили низку сайтів з піратськими фільмами: повний перелік
Національна рада збільшила список вебсайтів, що використовуються для надання доступу до медіасервісів Baskino, Filmix і HD REZKA.
переглядів: 204
На Рівненщині ВПО можуть отримати субсидію: як оформити
З 29 січня внутрішньо переміщені особи зможуть подавати заявки на отримання субсидії для оплати оренди житла.
переглядів: 202
Незвичайний рецепт млинців: створюйте шедевр прямо на пательні
Цей оригінальний спосіб приготування млинців дозволяє одразу на пательні формувати страву, додаючи улюблені інгредієнти.
переглядів: 251