Ми у Facebook
01.07.2010, 17:07

Рівняни обиратимуть міську владу у наймістичніший день року

Нарешті Верховна Рада України визначилася із датою проведення місцевих виборів. Допоки весь світ святкуватиме містичний Хелловін (Переддень усіх святих), українці обиратимуть нову владу.
Парламентарі більшістю проголосували за постанову "Про призначення чергових виборів депутатів міських рад і сільських; міських голів (31 жовтня 2010 року)".

За це рішення проголосували 247 народних обранців із 428 зареєстрованих у сесійній залі. Найбільше відповідну постанову підтримали парламентарі від Партії регіонів.

Верховна Рада доручила ЦВК вжити заходів щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення та проведення цих виборів за рахунок державного бюджету України.

Нагадаємо, раніше голова Адміністрації Президента вже повідомляв про ймовірну дату виборів 1 жовтня. За його словами, це останній конституційний строк, у який можуть бути проведені місцеві вибори.
16 лютого поточного року Верховна Рада проголосувала за скасування виборів до місцевих органів влади, які мали б відбутися у травні. За скасування постанови Верховної Ради "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів у 2010 році" №6070 від 20 жовтня 2009 року проголосували 250 народних депутатів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ