Ми у Facebook
02.07.2010, 17:15

Рівненщина за підсумками тестування — серед лідерів в Україні

До 3 липня триває ще спеціальне організоване тестування, але основна сесія тестування завершена. І вже відомі певні результати. Як повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, Рівненщина за підсумками тестування — серед лідерів в Україні.
― Зокрема з біології та історії України по двоє учасників набрали 200 балів, з географії — четверо, з математики ― 19, а з української мови та літератури — дев’ятеро, — зауважує пані Лариса. ― Це дуже хороший результат, адже торік учасників, які набрали 200 балів, було значно менше. До того ж, це ще не остаточні дані. До речі, серед учасників ЗНО, які набрали 200 балів з обраного предмета, є і троє випускників минулих років, а також чимало дітей з районів. Зокрема, Демидівського, Березнівського, Дубенського, Здолбунівського, Гощанського районів та інших. Відтак, це свідчить про високий рівень підготовки. До того ж, 80 відсотків учасників, які набрали 200 балів, — випускники ліцеїв та гімназій.
Між тим, до 14 липня будуть відомі підсумки з решти предметів, включаючи спеціальне організоване тестування. Завдяки сертифікату, який учасники мають на руках, кожен може видрукувати зі своєї спеціальної сторінки, розміщеної на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, інформаційну картку до нього з результатами з обраних предметів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ