Ми у Facebook
02.07.2010, 17:20

Податківці Рівненщини відзначили своє професійне свято

Працівники Державної податкової служби Рівненщини відзначили своє професійне свято та 20-ту річницю створення ДПС України.
Як повідомили з Відділу масово-роз`яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області, напередодні в актовій залі ДПА в області відбулися урочисті збори, в яких взяли участь голова облдержадміністрації Василь Берташ, заступник голови обласної ради Валентин Крока, представники правоохоронних органів, організацій та установ області, громадських організацій, сумлінні платники податків, журналісти, податківці краю.

З нагоди професійного свята перед присутніми виступив голова ДПА в області Віктор Башук. Він наголосив на тому, що від ефективної роботи податківців значною мірою залежить виконання економічних та соціальних програм Уряду. Сьогодні податкова політика держави спрямована на досягнення нової якості життя громадян, запровадження високих соціальних, економічних та демократичних стандартів життєдіяльності людини, суспільства та держави.

Віктор Башук зазначив, що на позитивних результатах роботи податківців Рівненщини позначається тісна співпраця з органами виконавчої влади і місцевого самоврядування, територіальних державних інспекцій праці, митниці, МВС та інших контролюючих відомств.

Голова ДПА в області висловив щиру подяку усім працівникам податкової служби, які плідно працюють на користь України, демонструють високий професіоналізм та відповідальність за доручену ділянку роботи, ветеранам податкової служби, сумлінним платникам податків, які з розумінням ставляться до завдань, що стоять перед податковою службою, й гідно виконують свій громадянський обов`язок щодо сплати належних податків і зборів. "Ми щиро зичимо їм міцного здоров`я, успіхів у бізнесі, високих прибутків, родинного щастя і добра! Адже свято наше — спільне, спільна й робота задля України, її сьогодення і майбутнього".

Голова обласної державної адміністрації Василь Берташ подякував податківцям за сумлінну працю, висловив сподівання на подальші успіхи у справі наповнення бюджетів усіх рівнів та вручив Почесні грамоти окремим податківцям краю.

З вітальним словом перед учасниками зборів виступив також заступник голови обласної ради, член Громадської ради при ДПА в області Валентин Крока. Він відзначив Почесною грамотою та нагрудним знаком обласної ради голову ДПА в області Віктора Башука та інших працівників податкових органів області.

За значний особистий внесок у розвиток податкової служби області, забезпечення виконання завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів, сумлінну та самовіддану працю та з нагоди професійного свята — Дня працівника державної податкової служби України і 20-ї річниці створення ДПС України Віктор Башук вручив Почесні грамоти та Подяки ДПА в області кращим працівникам служби.

Податківців Рівненщини також привітали представники правоохоронних і контролюючих органів та установ області.

З нагоди свята було підготовлено концертну програму, в якій, разом із професійними виконавцями виступали сьогоднішні працівники податкової служби області.

Готуючись до ювілею, доводиться озиратись назад, аналізувати прожиті роки, визнавати поразки та перемоги. Саме при зустрічі з ветеранами податкової служби ми зробили екскурс в історію, згадали, з чого все починалося. Керівництво ДПА в області разом із сьогоднішніми працівниками вшанували внесок кожного пенсіонера в розбудову та розвиток податкової системи.

Святкуючи професійне свято, працівники податкового відомства не забули про ветеранів війни та праці, інвалідів. ДПА України вже вкотре стала ініціатором і провела благодійну акцію, за підтримки фірми "Coca-cola". На Рівненщині податківцями було безкоштовно роздано майже 900 пляшок безалкогольного напою "Фанта". "Ми висловлюємо спонсорам заходу свою вдячність та повагу", — говорили нам у Клеванському госпіталі інвалідів війни, Здолбунівському будинку для літніх людей та інтернатних закладах області. При будь-яких обставинах важливо не бути байдужими, не забувати про тих, хто поруч, тих, хто потребує допомоги. Саме так живуть податківці.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ