Ми у Facebook
02.07.2010, 17:21

Рівняни у складі збірної захищатимуть Україну на Чемпіонаті Європи

У Криму відбувся відбірковий турнір України з греко-римської боротьби за право брати участь у Чемпіонаті Європи та Перших літніх юнацьких олімпійських іграх. Четверо спортсменів від Рівненщини вибороли перші місця і потрапили в збірну, яка представлятиме нашу державу на Чемпіонаті Європи в серпні 2010 року.
Перші місця вибороли борці Костопільського спортивного товариства "Спартак" Роман Пацурківський (1995 р.н.) та Андрій Мартинюк (1995 р.н.), а також Березнівського спортивного товариства "Колос" Вадим Дзюбак (1993 р.н.) та Андрій Ціпан (1993 р.н.). Ця "четвірка" і захищатиме честь держави на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби.

Загалом призові місця на відбірковому турнірі в м. Судак здобули восьмеро спортсменів Рівненщини — усі вихованці Березнівського "Колоса" та Костопільського "Спартака".
Голова обласної ради Олександр Данильчук, який є почесним президентом обласної федерації греко-римської боротьби, вітає спортсменів і переконаний, що саме цей вид спорту вже багато років прославляє Рівненщину не лише на теренах України, а й за кордоном, виховує сильних, мужніх та вольових чоловіків, які є беззаперечним прикладом для сучасної молоді.

Про це повідомили на офіційному сайті Обласної ради.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ