Ми у Facebook
02.07.2010, 17:21

"Фотомодель" з рівненського потяга вдарило струмом у 27 тисяч вольт

Дівчину на вагоні товарного потяга в Рівному вдарив струм у 27 тисяч вольт. На цьому наголосив начальник Рівненської дистанції електропостачання Рівненської дирекції залізничних перевезень Сергій Бех. За його словами, ураження струмом сталося тому, що дівчина потрапила в дугу робочої напруги.
— Нам невідомо, чи вона доторкнулася до контактів, які розміщувалися якраз над вагоном товарного потяга, що стояв на колії залізничного вокзалу Рівного, — зазначив начальник рівненської дистанції електропостачання. — Оскільки після ураження струмом такої сили дівчина вижила, то, на мій погляд, вона народилася в сорочці.
Як повідомлялося, в середу, 30 червня, біля 16-ї години дві студентки НУВГП з міста Кузнецовська влаштували у Рівному фотосесію на даху потяга, який стояв із зерном. 22-річна Юлія Матковська драбиною залізла на вагон і попросила подругу її сфотографувати. Дівчина тільки встигла підняти руку, як її вдарило струмом і підкинуло догори.

— Коли дівчину вдарило струмом, її спершу підкинуло вгору до проводів, а потім вона впала на землю, за вагон... — розповідає в.о. начальника лінійного відділу міліції на станції Рівне Віктор Бокач. — У дівчини одразу зайнявся одяг, тіло сильно обгоріло. У такому стані її госпіталізували у медзаклад.

Коли Юлія впала на землю, вона горіла, наче смолоскип. Подруга кинулась на допомогу і всіма підручними засобами намагалась збити полум’я.

Намагаючись загасити подругу, Галина Лозовська отримала сильні опіки рук. Та її проблеми — ніщо у порівнянні з тим, що сталося з Юлією Матковською.

Її у вкрай важкому стані госпіталізували в Рівненський обласний опіковий центр. У дівчини — 70% опіків тіла. Юлію вже прооперували. Лікарі кажуть, що найстрашніше позаду і сподіваються, що дівчина житиме.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ